Met vastgoed is er natuurlijk altijd het moment dat je moet gaan verkopen, wat is nou het goede moment daarvoor en hoe kan je je pand het snelste verkopen? In deze tekst proberen we je antwoord op deze vraag te geven en je een paar opties te bieden om je huis of pand zo snel mogelijk te verkopen. Hopelijk heb je wat aan onze adviezen!

Opties om snel je pand te verkopen

Je gaat verhuizen en je wil snel van je pand af, wat is dan een goede optie? Een huisopkoper is dan een goed idee. Je meld je vastgoed aan bij een pandopkoper en kan binnen 48 uur een bod verwachten. Als je dit bod accepteert kan je binnen een week je pand verkocht hebben. Dit scheelt heel veel tijd en je hebt snel een budget voor je nieuwe pand, dat is natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid. Als je het bod accepteert is het simpelweg een kwestie van het koopcontract ondertekenen en je woning is verkocht en je kan je zelf gaan focussen op het volgende hoofdstuk in je vastgoed leven.

Redenen om je huis via een vastgoed op koper te verkopen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen het vastgoed via een vastgoed opkoper willen verkopen. Hieronder hebben we de meest voorkomende redenen om dit te doen voor je op een rijtje gezet. Je bedrijfspand verkopen werkt overigens hetzelfde als een woning verkopen bij een vastgoed opkoper

Snel van je huis af en snel budget voor een volgende woning

Een vastgoed opkoper handelt snel dus als je het bod accepteert is de verkoop zo rond, hiermee komt met de aanbetaling al een leuk budget vrij waardoor je dus al budget hebt voor je volgende woning.

Dubbele woonlasten

Het komt ook voor dat mensen het huis te koop hebben staan en dan een geschikt nieuw huis tegenkomen, dit huis wil je dan niet laten schieten dus je koopt het huis alvast en regelt de hypotheek en alles eromheen al. Nu komen er dus kosten van 2 huizen omdat je vorige woning nog steeds te koop staat. Een dubbele kosten pot zit helemaal niemand op te wachten dus vandaar dat een vastgoed opkoper in deze situatie goed van pas komt. Je kan het huis aan deze organisatie verkopen en je bent van de dubbele kosten en stress af.

Voor meer info over een vastgoed opkoper kun je kijken op de website van Mercari

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.