Vandaag de dag is er erg veel keuze in raamdecoratie, wat voor keuze is er allemaal en wat  de functies en opties zijn van de raamdecoratie vandaag de dag. In dit blog proberen we je zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen en wie weet ga je na deze tekst ook wel raamdecoratie aanschaffen.

Keuzes in raamdecoratie.

Er is heel veel keuze in raamdecoratie vandaag de dag, maar wat voor keuzes en opties heb je nou eigenlijk precies? Hieronder hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet zo dat de opties wat duidelijker zijn voor je.

Rolgordijnen

De meest bekende en voor de hand liggende optie is natuurlijk het rolgordijn, verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Zo kan je dus je rolgordijn precies naar wens afstellen ook kijkend naar de inrichting van je huis etc. Een optie bij de rolgordijnen zijn duo rolgordijnen. Deze optie komt goed van pas als je een grote ruit heb die niet bedekt kan worden door 1 rolgordijn. Voor de duo rolgordijnen geldt dezelfde styling optie als voor de normale rolgordijnen. Poweredblinds is een van de bedrijven die in deze branche gespecialiseerd is.

Houten jaloezieën 

Ben je geen fan van toffe rolgordijnen dan is dit de perfecte oplossing voor je, de jaloezieën bestaan uit houten latjes die je kan kantelen door middel van te trekken aan het touwtje. Je kan ze dus open en dicht kantelen of op een halve stand zetten. Dit is erg fijn want zo kan je er voor zorgen dat er wel licht binnenkomt maar niemand naar binnen kan kijken.

Honingraat Gordijnen

Deze rolgordijnen zorgen ervoor dat je van buiten niet zichtbaar bent maar er wel licht en warmte naar binnen kan komen mocht je daarvoor kiezen. Je kan daarin zelf de keuze maken en een soort spelen met de afstelling van de gordijnen. Hiermee kan je dus precies de keuze maken die naar jouw mening perfect is.

Opties van de raamdecoratie

Vandaag de dag is veel in ons leven elektrisch of gemotoriseerd, zo is er ook de optie elektrische raamdecoratie. De gordijnen en rolgordijnen zijn allemaal elektrisch te besturen met een simpele afstandsbediening. Dit scheelt natuurlijk moeite en is veel makkelijker in gebruik dan alles met de hand afstellen. Je selecteert gewoon de juiste hoogte met de afstandsbediening en die kan je dan voor altijd instellen.

Voor meer info over raamdecoratie 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.