Voor veel mensen is het een goed voornemen: meer water drinken. Het heeft namelijk alleen maar voordelen: water drinken geeft je energie, zorgt ervoor dat gifstoffen worden weggespoeld en, niet geheel onbelangrijk, het zorgt ervoor dat je haar en huid weer gaan stralen. Dat wil toch iedereen? Waarom zou je dan nog wachten tot januari om met dit hele goede voornemen te starten? Begin vandaag nog en voel de effecten direct. Zo makkelijk is een lifestyle change nog nooit geweest!

Twee liter per dag water, dat is de ideale hoeveelheid. Dat klinkt misschien als een heleboel, maar het valt uiteindelijk wel mee. Je mag namelijk ook water uit bijvoorbeeld thee meerekenen. Water uit koffie mag je dan weer niet meerekenen. Daar zit namelijk cafeïne bij in en dit heeft een uitdrogend effect, waardoor je (je raadt het al) juist weer meer water moet drinken… Vind je het allemaal nog maar lastig klinken en wil je een goede stimulans om meer water te drinken? Begin dan door een leuke waterfles uit te zoeken. In deze blog zetten we een aantal leuke flesjes op een rij. Zo kom je mak-ke-lijk aan die twee liter!

Sidenote: de drinkflessen die we in deze blog benoemen, zijn niet alleen leuk om uit te drinken, ze zijn ook leuk voor het milieu! Het gebruiken van herbruikbare flesjes is natuurlijk al veel beter voor onze planeet dan eenmalige wegwerpflesjes, maar onderstaande flesjes zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke materialen. Win-win!

Bottle(s) up!

We beginnen bij de Bottle Up waterfles. Deze handige waterfles heb je misschien al eens in de schappen van de supermarkt gezien. Dit strakke design is gemaakt van suikerriet en is al voor je gevuld met Engels bronwater. Daarnaast is de fles BPA-vrij en makkelijk om schoon te maken. Stop hem in de vaatwasmachine (maximaal 65 graden) en klaar. De fles heeft een inhoud van 500 ml. Vier van deze waterflesjes op een dag en je goal is gehaald. Via BudgetGift.nl zijn deze flesjes ook nog eens leuk te bedrukken door middel van een mooie doming sticker op de dop. Ideaal wanneer je net je eigen start up bent begonnen en reclame wilt maken!

B(I)O Bottle

Next up is de BE O Bottle. Net als de Bottle Up is deze fles gemaakt van suikerriet in plaats van ruwe olie. De slogan van de BE O Bottle is dan ook: “Don’t be oil, be organic”. De olie blijft waar die hoort: onder de grond en niet in onze waterflessen. Handig aan deze fles, is dat ‘ie modulair is. Op deze manier neemt de fles minder ruimte in je tas in en kan hij makkelijk worden schoongemaakt. En, mocht je je water liever uit een beker willen drinken, dan kan dat! Wanneer je de BE O Bottle uit elkaar draait, krijg je namelijk twee bekers. Ook deze fles is te bedrukken. Laat je logo op de dop, op de onderkant of op een customized sleeve bedrukken.

Refill!

Als laatste op de lijst hebben we de Retap Bottle. In tegenstelling tot bovenstaande flessen, is deze fles gemaakt van glas. Een natuurlijk materiaal zonder lood of cadmium en het geeft de fles een wat luxere uitstraling. Daarnaast is dit de grootste fles uit de rij: met zijn 800 ml hoef je deze fles maar 2.5 keer te vullen om je daily goal te halen! Desondanks past ‘ie gelukkig nog wel in de vaatwasmachine, zo houd je hem goed schoon. De kleur van de dop mag je zelf kiezen, er zijn wel 20 kleuren beschikbaar. Daarnaast kan je hem laten bedrukken op zowel de voor- als de achterkant.

Met deze leuke flessen wordt water drinken wel heel leuk. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Ben je benieuwd naar andere opties? Neem dan een kijkje op BudgetGift.nl. Hier vindt je een groot assortiment aan herbruikbare, bedrukte drinkflesjes. Wil je je logo of slogan op de flesjes laten bedrukken? Dat is geen probleem, team BudgetGift.nl helpt je graag. 

Genoeg water drinken begint bij een mooie herbruikbare waterfles. Bestel snel op BudgetGift.nl.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.