Je hoeft niet ver van huis te gaan, om je helemaal te relaxen. Haal het vakantiegevoel in huis door gebruik te maken van dezelfde, heerlijke producten die je ook zou gebruiken wanneer je in een hotel verblijft: zachte handdoeken, badjassen en een comfortabele bedset. Wedden dat jij binnen no-time helemaal ontspannen bent?

Relaxen in de badkamer

Een vakantiegevoel in eigen huis begint bij ontspannen in de badkamer. Neem een heerlijk warm bad met bubbels, net voor het slapen gaan. Dit werkt niet alleen rustgevend, maar helpt je ook om in een fijne diepe slaap te komen. Heb je geen bad? Gun jezelf dan wat extra tijd in de douche, zodat je je kan concentreren op je reinigingsritueel. Draai de deur op slot en laat je telefoon in een andere kamer. Dit is een momentje helemaal voor jezelf, zonder afleiding.

Zachte handdoeken

Een ontspannend bad of een comfortabele douche sluit je natuurlijk af met een afdroogsessie. We kennen allemaal wel het heerlijke gevoel wanneer je een splinternieuwe, schone handdoek van het handdoekrek afhaalt in een hotelkamer. Waarom zou je dit gevoel niet vasthouden in je eigen huis? Wanneer je voor kwaliteit handdoeken van The One Store kiest, geniet je altijd van een zachte afdroogsessie.  

Een comfortabele badjas

Na je badkamer ritueel hoef je helemaal niks meer te doen, hoe fijn is dat. Op zo’n moment is het heerlijk om een badjas aan te trekken, ze voelen zacht aan en zijn bovendien lekker warm. Kruip op de bank met een boek en pak er wat lekkers bij. Misschien geef je jezelf wel een pedicure of ga je mediteren. Het is helemaal aan jou. Een badjas zorgt in ieder geval voor alle comfort.

Wist je dat er zelfs badjassen zijn met capuchon? Je hoofd en nek blijven lekker warm, wat zorgt voor extra draagcomfort. Een badjas met capuchon is ideaal wanneer je net je haren hebt gewassen, want op deze manier komen de natte haren niet in contact met je nek.  

Bedset

Er is niks fijner dan je dag af te sluiten in een zacht, schoon bed. Verwen jezelf met een nieuwe bedset om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken. Door te kiezen voor beddengoed van gekamd katoen Satijn, bevorder je automatisch je nachtrust. Kwaliteit beddengoed is wat duurder in vergelijking met normaal beddengoed, maar het is de investering meer dan waard. Je kiest voor meer comfort, wat zorgt voor een betere nachtrust en uiteindelijk een beter welzijn.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.