Tegenwoordig is er een grote keuze in bedden, wat voor soorten bedden zijn er allemaal en wat zijn de voordelen van deze bedden? En in hoeverre kan je je bed personaliseren? IN dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vragen. Wie weet ben je na het lezen van deze tekst er helemaal uit en weet je ook welk bed je gaat aanschaffen. Dat zou voor beide partijen de perfecte uitkomst zijn natuurlijk.

Soorten bedden 

Er zijn heel veel soorten bedden tegenwoordig, we hebben er een paar voor je op een rijtje gezet zodat je een beetje een idee van het aanbod krijgt.

Boxspring

Op dit moment zijn boxsprings het populairste bij de consumenten, het is een bed dat wat hoger is dan normale 2 persoons bedden. Vaak uitgerust met dubbele matrassen en een passende achter wand. Boxsprings komen ook het meest voor in de categorie king size bed

Waterbedden

Een hekel aan een koud bed of juist een te warm bed? Dan is het waterbed de beste oplossing voor jou. Het matras is gevuld met water, en verder is het bed uitgerust met een bepaald systeem wat de temperatuur van het water regelt. Dus stap je in de winter liever in een warm bed dan een kouder bed? Dan kan je met de afstandsbediening het systeem op de juiste temperatuur afstellen. Dit zorgt ervoor dat je bed altijd op de door jou gewenste temperatuur staat afgesteld.

Senioren bedden.

Iedereen wordt ouder en naarmate de leeftijd stijgt zullen er steeds meer dingen op je leeftijd aangepast moeten worden. Een gelijkvloerse woning bijvoorbeeld omdat de trap te lastig wordt. Deze aanpassingen gelden ook voor het bed, denk hierbij aan de hoogste van het bed zodat in en uit bed stappen makkelijker gaat op latere leeftijd.

In hoeverre kan je een bed personaliseren?

Er zijn verschillende opties op het gebied van personalisatie van het bed, je kan je bed volledig instellen zoals jij het graag hebt. Denk hierbij aan de voor de hand liggende optie met het matras of met de hoogte van het bed. Maar het gaat veel verder, zoals bijvoorbeeld een tv meubel in het voeten einde. Een voeteneinde met een systeem dan met een simpele klik op de knop een tv naar boven kan laten komen. Ideaal want er staat dus niet altijd een tv in de slaapkamer.

Voor meer info over bedden kijk dan even op De Suite

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.