Vaak wordt een volledig bestrate tuin “onderhoudsvriendelijk” genoemd. Niets is echter minder waar; wanneer u een onderhoudsvriendelijke tuin wilt, kunt u beter kiezen voor duurzame beplanting. Hier leest u meer over onderhoudsvriendelijke tuinen. Natuurlijk is het prettig om bestrating in de tuin te hebben en de één heeft liever wat meer bestrating dan de ander. Echter zou ‘onderhoudsvriendelijk’ zeker niet de enige reden moeten zijn om voor bestrating te kiezen. Een combinatie tussen onderhoudsvriendelijk en duurzame beplanting is vaak de beste keuze. 

Zelf tuinbestrating leggen of laten leggen? 

Wanneer u graag nieuwe tuinbestrating wilt, is het altijd de vraag of u dit zelf kunt doen, of dat u dit beter kan uitbesteden aan een specialist. Het bestraten van een tuin is een vak apart, zeker wanneer u kiest voor een lastiger legverband zoals het visgraatverband. Tenzij u hier zelf goed in bent en het al eens eerder heeft gedaan, kunt u er beter voor kiezen om het aanleggen van tuinbestrating uit te besteden aan Habro Tuinen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en zorgen altijd voor een strak resultaat.

Kosten tuin bestraten 

Wat zijn nu de kosten van het bestraten van een tuin? Dat is op voorhand natuurlijk nooit precies te zeggen omdat deze kosten afhankelijk zijn van veel verschillende factoren. Natuurlijk bepaalt de grootte van de tuin dit, maar ook het type tegel en het legverband. Natuurlijk betaalt u ook kosten voor de manuren. Kortom: een prijs voor het bestraten van een tuin is altijd maatwerk. Bij Habro Tuinen bent u verzekerd van een scherpe offerte; neem daarvoor contact met ons op!

Habro Tuinen: meer dan tuinbestrating aanleggen

Wilt u graag uw tuinbestrating laten aanleggen door Habro Tuinen: Uw hovenier in de regio Roosendaal? Dat kan zeker. We komen graag eens bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en om de tuin te bekijken. We maken dan graag een tuinontwerp en advies; met onze jarenlange ervaring bieden wij u unieke inzichten, waar u zelf wellicht niet aan gedacht had! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.