In je woning moet je je thuis voelen, omringd door kleuren, geuren, vormen en sferen waar jij je lekker bij voelt. Voor de één is dat een zachte roze omgeving waarin je ontspannen kunt relaxen, voor de ander is dat een rijk geschakeerde omgeving met bloemen. Weer anderen zullen zich het meest op hun gemak voelen in een moderne omgeving met strakke lijnen. Bij Essenza wordt geprobeerd om het iedereen naar de zin te maken met sfeervolle ontwerpen voor thuis. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor de woonkamer, slaapkamer, toilet of badkamer; voor elke omgeving is er voldoende keus.

Inspiratie komt overal vandaan

De designers van Essenza hebben hun onze eigen inspiratiebronnen. Dat zijn vooral de mensen om hen heen. Iedereen kan zelf een stukje vernieuwing creëren, door te combineren met kleuren, vormen en ideeën. Zij zijn ervan overtuigd dat iedereen dat doet om te proberen het leven voor zichzelf een stukje mooier te maken. Daar willen Essenza graag van leren en ervoor zorgen dat ook anderen die unieke kenmerken uit jouw leven kunnen ervaren. De belangrijkste bronnen van informatie zijn de zintuigen. Door te kijken, ruiken, proeven, voelen en ervaren op welke manier de mensen om hen heen het zichzelf naar de zin maken.

Dichtbij en veraf

Inspiratie kun je om de hoek vinden, maar voor meer exotische ervaringen maakt Essenza verre reizen. In andere culturen wordt op vernieuwende manieren gebruik gemaakt van kleuren, geuren, smaken en vormen. Door die ervaringen vast te leggen en mee naar huis te brengen zijn ze te verwerken in de producten. Daarnaast is de natuur een bron van inspiratie. Het is Essenza’s overtuiging dat de warmte en geborgenheid van de natuur moet worden beschermd. Daarom maakt het bedrijf graag gebruik van de rijkdom van de seizoenen en doet het zijn best om dat moois te behouden.

Duurzaam

Duurzaamheid heeft te maken met milieuvriendelijk produceren en met kwaliteit. Door duurzame grondstoffen te gebruiken wordt er tijdens de productie van de collecties geen schade toegebracht aan de natuur. Daarnaast moet de kwaliteit van de producten zo goed zijn, dat ze erg lang meegaan en mooi blijven. Bij Essenza is het standpunt dat er liever één keer een kwalitatief uitmuntend product wordt verkocht, dan tien keer een slecht product. Want dat leidt uiteindelijk alleen maar tot verspilling. Het bedrijf is ervan overtuigd dat die visie aanspreekt bij hun klanten.

Kijk op Bedshop.nl voor scherpe aanbiedingen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.