Net ingetrokken in jouw nieuwe huisje of staat er een verhuizing gepland? Grote kans dat je dan nog veel nieuwe huishoudelijke spullen nodig hebt. Alle oude meuk waar je al jarenlang plezier van hebt gehad mag wel een keer weggegooid worden en vervangen worden. Zeker als het gaat om producten die je in de keuken gebruikt. Het is ten slotte een plek waar je meerdere momenten van de dag druk bezig bent. Men noemt de keuken ook wel het hart van het huis, aangezien alle productiviteit hier begint. Aangezien de dag voor de meeste mensen begint in de keuken, is het van belang om de juiste accessoires in huis te hebben. Voor alle keukenprinsen en prinsessen onder ons, hebben wij een aantal keuken accessoires op een rij gezet die niet mogen ontbreken! 

Ga altijd voor een goede basis! 

Er is een aantal accessoires die absoluut niet mogen ontbreken in de keuken. Zeker tijdens een hectische verhuizing is de kans groot dat keukenartikelen weggegooid worden of vergeten niet te kopen. Niks is vervelender dan tijdens het koken erachter komen dat je iets vergeten bent, zeker op het moment je familie of vrienden over de vloer hebt. 

  • Goed messenset: om de heerlijkste verse gerechten te maken moet alles wel gesneden worden. Heb je al een messenset, maar zijn de messen bot? Gebruik dan een aanzetstaal om de messen te slijpen. Snijden met onscherpe messen is super gevaarlijk! 
  • Snijplank: groentes, vlees, vis en kip snijden is niet zo handig op het aanrechtblad. Super zonde natuurlijk en ongezond! Deze mag dus absoluut niet ontbreken in de keukenkast! 
  • Kaasschaaf: blok kaas gekocht, maar geen kaasschaaf in huis? Vervelend hè? Aanschaffen die kaasschaaf! 
  • Kurkentrekker: met een kurkentrekker is iedereen blij, want hiermee voorkom je gestunt en geknoei met diverse flessen wijn. 
  • Koffiemachine: om de productiviteit van het hart van het huis te stimuleren is een goede kop koffie uit een machine essentieel.  

De must have voor in iedere keuken: 

  • Staafmixer: altijd handig om in huis te hebben! Waarom? Hiermee maak je de heerlijkste gezonde smoothies, kruidenpasta’s en mix je het pannenkoeken beslag als een echte bakker! Koop een staafmixer die de meest harde levensmiddelen fijn kan maken. Zoals noten, bevroren fruit noem maar op. Gezonde noten kopen om het te testen? Noten kopen bij Tres Bien is dan ons gouden advies en veel succes in de keuken! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.