Een bedrijf is ooit opgestart in een klein pand in het centrum, het moment is aangebroken om een grotere locatie te betrekken. Een verhuisbedrijf in Amsterdam kan alles voor de ondernemer regelen zodat het bedrijf gewoon door kan gaan met waar ze goed in zijn; ondernemen. Bij particuliere verhuizingen is het minder gebruikelijk om een complete verhuizing uit te besteden, als er een verhuisbedrijf aan te pas komt dan is het vaak alleen voor de grote goederen en een verhuiswagen of verhuislift met ervaren personeel. Met name senioren kennen de voordelen van een all-in verhuizing waarbij alles geregeld wordt. De Corona pandemie die in 2020 begon heeft de vraag naar complete verhuizingen doen toenemen. Het is dè oplossing gebleken om probleemloos te verhuizen binnen de regels en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Wil je verhuizen naar Hilversum vanuit Amsterdam of een andere locatie? Lees dan zeker dit artikel om te beslissen of een complete verhuizing ook past bij jouw situatie. Amsterdam Movers is een van de bedrijven die je kan helpen met een goed lopende verhuizing.

Wat is een complete verhuizing?

Verhuizen is meer dan gezinsleden die van huis A naar huis B gaan om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Er zal ook (een deel van) de huisraad de overstap maken, en dit past doorgaans niet in een koffer. Dan is er nog de stoffering die verwijderd moet worden, de eindschoonmaak en nog veel meer. Wat een ‘complete verhuizing’ precies inhoudt verschilt per situatie, hier zijn enkele diensten die er deel van uit kunnen maken:

Goederen inpakken

Alle spullen netjes inpakken, het neemt stiekem toch veel tijd in beslag. Zeker senioren zien enorm op tegen deze klus. Het is mogelijk om dit werk aan het verhuisbedrijf uit te besteden, op basis van instructies vooraf. Als er sprake is van persoonlijke bezittingen, waardevolle goederen of unieke exemplaren wordt hier uiterst zorgvuldig mee omgegaan.

Huisraad vervoeren

De spullen naar de nieuwe woonruimte brengen kan veel tijd kosten als je steeds op en neer moet rijden met koffers op de achterbank. Dit is echt niet nodig, met een verhuiswagen kun je in één keer alles verplaatsen. Een verhuisbedrijf kan met veel grotere verhuisbussen rijden als dit nodig is, en kan vrijwel overal komen. Een erkende verhuizer zorgt daarnaast ook voor verzekering op de goederen tijdens transport, dat biedt zekerheid.

Tijdelijke opslag

Moet je de oude woning verlaten voordat het nieuwe huis opgeleverd is, laat dan de huisraad tijdelijk onderbrengen op een veilige locatie. De verhuizer kan ook dit voor je regelen. Ook als je bijvoorbeeld niet zeker weet of meubilair nog nodig is kan dit een oplossing zijn. Bedrijven maken hier vaak gebruik van bij zakelijke verhuizingen maar ook voor particulieren zijn opslag faciliteiten zeker een optie.

Restmaterialen afvoeren

Wellicht zijn er oude meubels die niet meer nodig zijn, of restafval waar je geen raad mee weet. De verhuizer kan hierin faciliteren door bijvoorbeeld contact op te nemen met een lokale opkoper of kringloopwinkel. Dit geldt ook voor restmaterialen zoals klein chemisch afval en bouwmaterialen. Informeer bij de verhuizer naar de mogelijkheden.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die bij een volledige verhuizing mogelijk zijn.

Ook volledig verhuizen na Corona

Corona heeft de vraag naar complete verhuizingen doen toenemen, toch zal dit na de pandemie niet direct stoppen. Steeds meer huishoudens ontdekken de voordelen van een verhuizing uitbesteden aan ervaren verhuizers die sneller, veiliger en efficiënter werken. Naast tijd kun je er ook veel frustratie mee besparen. Zo kun je verhuizen naar Hilversum vanuit Amsterdam of elders in de Randstad. In de ochtend sta je op in hartje Amsterdam en in de avond ga je naar bed aan de rand van Hilversum in hetzelfde bed. Zo snel kan een professionele verhuizing uitgevoerd worden, je hoeft er niet eens een dag voor vrij te nemen. Een goed verhuisbedrijf levert altijd maatwerk en stelt ontzorgen als hoogste prioriteit.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.