Underlayment is zeer populair en wordt veel gebruikt als plaatmateriaal. Voor constructieve toepassingen, maar ook voor decoratieve doeleinden komt deze plaatsoort goed tot zijn recht. Wil je weten waarom deze plaat zo in trek is? Lees dan snel verder!

Underlayment is multitoepasbaar

Een van de voordelen van underlayment is het feit dat het voor vele toepassingen te gebruiken is. Of je nou een ondervloer wilt gaan leggen of plaatmateriaal nodig hebt voor het maken van een meubel, er is altijd wel een geschikte underlayment plaat te vinden.

Sommige platen hebben een tand-en-groefverbinding

Een ander groot voordeel van underlayment als plaatmateriaal is het verwerkingsgemak. Om de montage te vergemakkelijken én om voor een strak eindresultaat te zorgen, beschikt een deel van de underlayment platen namelijk over een tand-en-groefverbinding. Hierdoor zijn ze eenvoudig in elkaar te klikken, wat zorgt voor een naadloze afwerking.

Zelfs geschikt voor het leggen van een ondervloer!

Underlayment platen zijn in diverse diktes te verkrijgen. Ook voor toepassingen waarbij de platen gewicht moeten kunnen dragen, zijn er platen leverbaar. Zo zijn underlayment platen met een minimale dikte van 18 mm erg sterk, waardoor ze prima geschikt zijn om als ondervloer te dienen.

Bestel underlayment gemakkelijk en snel via Sleiderink.nl!

Sleiderink Bouwmaterialen is een groothandel die over een ruim assortiment hout en bouwmaterialen beschikt. Je kunt hier onder andere terecht voor de aanschaf van en advies over underlayment. Dit plaatmateriaal is in diverse kwaliteiten en afwerkingen verkrijgbaar.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.