Of je nou gaan verbouwen of verhuizen. Wat je woonsituatie ook is, triple glas is zeker iets om mee te nemen in je beslissingen. Ben jij al bekend met triple glas? Voor veel mensen si deze term nog onbekend. In ieder geval in deze blogpost gaan we dieper op dit type glas in. We gaan de voordelen van triple glas bespreken. Dus lees snel verder en leer meer over dit type glas!

Waarom triple glas?

Zoals we net al zeiden is deze term niet voor iedereen even bekend. Daarom hebben we speciaal voor jou de voordelen van triple glas op een rijtje gezet. Neem ze rustig door.

  1. Een lagere energierekening. Je gaat besparen! Altijd goed om te horen toch? Je zult merken dat je energierekening al snel zal gaan dalen. De isolatie van je huis gaat met triple glas met sprongen vooruit.
  2. Milieuvriendelijk. Er zijn diverse manieren om je steentje bij te dragen aan een schoon milieu. Triple glas is er daar een van. Waarom? Door de verbeterde isolatie hoeft je verwarmingssysteem geen overuren meer te draaien. Goed voor de aarde en voor jou.
  3. Comfort. Een fijne en warme woning is een wens van velen. Een goede isolatie draagt bij aan het comfort van een huis. Vooral in de winter heb je veel plezier van dit type glas. Laat het dus nog op tijd leveren voor de komende winter. Dan zit je altijd goed!

 Hoe werkt de isolatie?

Triple glas kan meer dan 5x betere isolatie dan dubbel glas. Dat is goed om te weten, maar hoe werkt het? Het glas heeft drie glasbladen die uit elkaar worden gehouden door twee “afstandhouders”.  Op de twee glazen richting de buiten zit een speciale reflecterende coating aangebracht. Tussen beide spouwen is de ruimte gevuld met gas. Deze tussen lagen met gas zorgen voor nog meer isolatie en kunnen meegeteld worden al twee extra lagen. Dus 5 lagen in totaal!

Triple glas van Glasgigant

Ben jij ook zo enthousiast geworden over triple glas? Een aanraden volgens ons is de partij Glasgigant. Wil je meer weten? Bekijk de site!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.