Wanneer u een prachtige haag in uw tuin wilt aanplanten waar u vele jaren plezier en weinig omkijken naar hebt is de taxus Baccata van een kwekerij een echte aanrader. Dit oersterke familielid van de coniferensoorten gedijt op iedere plaats even goed, of het nu veel of weinig zon krijgt. De taxus kan tot grote hoogtes uitgroeien en heeft hele mooie vertakkingen. De prachtige groene naalden zijn zo’n 1.5 centimeter lang. Bang dat de taxus deze tijdens een koude winterperiode kwijt raakt hoeft u overigens niet te zijn. De Baccata is namelijk winterhard en kan zelf de allerlaagste temperaturen goed doorstaan. Het is geschikt voor iedere snoeivorm  en is ook voor een kleine tuin heel erg geschikt. Nu bent u vast nieuwsgierig geworden waar u de taxus Baccata tegen een goede prijs en van goede kwaliteit kunt verkrijgen. Breng daarvoor een bezoekje aan de website van de enige, echte taxus kwekerij in Lunteren.

Taxus Baccata uit eigen kwekerij

Bij de taxus kwekerij in Lunteren verkrijgt u alleen de allerbeste taxus Baccata. Dat komt omdat ze van jongs af aan worden opgekweekt onder zeer goede omstandigheden. Hierdoor heeft de taxus Baccata een goed doorwortelde kluit en zien ze er fris en gezond uit. Wanneer u een groot aantal taxus wilt aanschaffen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. De taxus kwekerij hanteert sowieso al hele scherpe prijzen omdat ze vanuit de eigen kwekerij komen. En daar profiteert u als klant dus van mee. Uiteraard kunt u de bestelde taxus ophalen maar ze worden ook naar u verzonden. Zo snel mogelijk en in een plantvriendelijke en duurzame verpakking. De taxus Baccata is in verschillende hoogtematen te bestellen.

Wanneer taxus bij de kwekerij bestellen?

Een groot voordeel van de taxus Baccata is dat u deze het gehele jaar door, behalve tijdens een vorstperiode, kunt aanplanten. Dat betekent dat de taxus kwekerij ze ook gedurende het hele jaar op voorraad heeft. Vandaag bestellen is in de komende dagen al aanplanten. Zo kunt u binnen afzienbare tijd genieten van de mooie Baccata. De lang gekoesterde taxushaag staat binnen een mum van tijd te pronken in uw tuin. Als erfafscheiding met de buren of waar dan ook.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.