Op vakantie gaan is een moment waar wij allemaal erg naar uit kijken. Je hebt een jaar hard gewerkt, je hebt net je diploma gehaald of je bent gewoon even toe aan die welverdiende rust. Een van de dingen die natuurlijk niet kan ontbreken aan een vakantie is: zwemmen. Hoe fantastisch zou het zijn om dit vakantie gevoel het hele jaar door, in uw eigen tuin, te kunnen beleven.

Rust

Met een Intex bubbelbad maakt u dat mogelijk en kunt u optimale rust beleven vanuit huis. Intex corp is een bedrijf dat staat voor de hoogst haalbare kwaliteit zodat u de goede kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bij Intex staat ontwikkeling ook erg centraal en zorgen wij er voor om zo innovatief mogelijk te zijn. Zo zit er in een Intex jacuzzi een waterontharder die er voor zorgt dat er geen kalk vormt in uw opblaasbaar bubbelbad.

Technologie

De speciale fiber tech technologie, die het bedrijf Intex speciaal heeft ontworpen, maakt het mogelijk om op de rand van de Intex bubbelbaden te zitten. Bij een ander opblaasbaar bubbelbad zou de rand gemakkelijk inzakken, maar de honderdduizenden sterke fiber draden die verticaal zijn bevestigd, zorgen voor comfort en goede stabiliteit. Door het zoutwatersysteem in een Intex jacuzzi, bent u maar met een bepaalde hoeveelheid zout, gemakkelijk en helemaal klaar met de onderhoud van uw bubbelbad.

Weinig onderhoud

De Intex bubbelbaden zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen in de bijgeleverde tas. Ook zijn de bubbelbaden voorzien van een deksel van hoge kwaliteit, die zorgt voor zo min mogelijk warmteverlies. Alle Intex jacuzzi’s worden geleverd met een chloor filter, deze is snel en gemakkelijk te vervangen en houdt het water schoon. Is er iets mis met uw bestelling? Geen zorgen, wij zullen de klacht behandelen en zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Neem gerust een kijkje op onze website voor de verschillende versies en specificaties van de Intex bubbelbaden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.