Gaat u binnenkort de badkamer of keuken verbouwen en bent u zich daarom aan het oriënteren op internet? Maak kennis met beton ciré, een perfect materiaal voor de afwerking van uw nieuwe badkamer of keuken bijvoorbeeld. Een duurzame keuze en veel praktische voordelen zorgen ervoor dat dit materiaal steeds vaker wordt gebruikt voor het afwerken van wanden bij een verbouwing.

Wat is beton ciré?

De naam beton ciré komt uit Frankrijk en hiermee wordt eigenlijk aangegeven dat het om een cementgebonden stuc soort gaat. De letterlijke vertaling is “gewreven beton”. Het materiaal heeft populariteit gewonnen om te gebruiken als afwerking omdat het een zeer goede hechting heeft en op vrijwel iedere ondergrond aangebracht kan worden. Het is een perfect materiaal om badkamers en keukens af te werken omdat het ook waterdicht en naadloos is. U heeft er bovendien niet veel onderhoud aan.

Meer voordelen van beton ciré

Beton ciré is een uitstekend materiaal om toe te passen om de wanden af te werken, bijvoorbeeld in de badkamer. Het materiaal is namelijk waterafstotend. Hierdoor kan het ook als toplaag voor een keukenblad dienen. Wilt u dus wanden of keukenbladen op een watervaste manier afwerken? Gebruik dan beton ciré. Het is niet goed goedkoop, en kost minimaal enkele tientallen euro’s per vierkante meter. Het voordeel is echter dat het materiaal erg duurzaam is. Het kan wel tientallen jaren meegaan, op de lange termijn is het dus best voordelig.

Een product van Coatingvloer.nl

Het product dat u vindt in dit artikel wordt geleverd door Coatingvloer. Specialist op het gebied van kunststof epoxyvloeren, gietvloeren en wandafwerking met beton ciré. Hier kunt u terecht om snel en efficiënt een hoge kwaliteit gietvloer of beton ciré wandafwerking aan te laten brengen in uw woning.

Bron: https://www.coatingvloer.nl/ 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.