De afgelopen jaren is LED verlichting steeds populairder geworden. De meeste mensen hebben inmiddels voor het overgrote deel LED verlichting in huis. Wanneer je zoekt naar LED verlichting, dan heb je de keuze uit verschillende soorten. Benieuwd welk soort voor jou de beste keuze is? Je leest het in onderstaand artikel.

Dimbare LED-lampen

Dit soort LED verlichting imiteert eigenlijk de verlichting van gloeilampen. Echter is een groot verschil dat dit type verlichting energiezuiniger is én dat de lampen maar liefst 25.000 uur meegaat. Terwijl een gloeilamp gemiddeld tot 8000 uur meegaat. Dimbare LED lampen maken het mogelijk om sfeervol je woning te verlichten.

Inschroefbare LED-lampen

Deze LED lamp wordt gebruikt om de gloeilamp te vervangen. Wanneer je een inschroefbare LED lamp wilt aansluiten op een ingebouwde dimmer, dan is de kans aanwezig dat de dimmer voor gloeilampen niet compatibel zijn met deze LED lampen. Lees daarom altijd goed de verpakking.

LED spots

Wanneer je op zoek bent naar LED spots dan heb je de keuze uit allerlei soorten en masten. Zo kan je kiezen voor niet inbouwbare sport of LED spots die je wel kunt inbouwen. Een voordeel van led spots is dat ze op vele mogelijke manieren geïnstalleerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de muur, aan het plafond of in de grond als tuinverlichting. LED spots zijn uitermate geschikt voor sfeerverlichting binnen of in de tuin. Ook voor in de badkamer zijn er speciale waterdichte LED spots.

LED strips

De laatste jaren zijn ledstrips ontzettend verbeterd, waardoor steeds meer mensen de vele voordelen van deze strips met LED verlichting ervaren. Ledstrips worden dan ook steeds vaker toegepast binnenshuis voor sfeervolle en praktische verlichting. Eventueel zijn er ook waterdichte strips verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van ledstrips? Bekijk het assortiment van LedstripXL.nl. Voor elke toepassing binnen en buiten is er wel een geschikte ledstrip te vinden.

LED bouwlamp

Wil je goede verlichting bij een klus? Dan is een LED bouwlamp ideaal. Je kan met de lamp gemakkelijk alle muren en objecten verlichten tijdens het (ver)bouwen. Het voordeel van LED bouwlampen is dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.