Ben je hovenier en op zoek naar de beste aanhangwagen voor jouw werkzaamheden? Kies dan voor een kipper aanhangwagen van Hapert. Dit merk heeeft een ruim assortiment van kipper aanhangwagens. Met een kipper kan van alles vervoerd worden, maar is met name geschikt voor het vervoeren van groen afval. Door de geïntegreerde bindbeugels is het mogelijk de lading veilig en stabiel te vervoeren. Deze aanhangwagen is dan ook de ideale aanhangwagen voor de moderne hovenier. Ook het lossen van het afval is met een kipper aanhangwagen verbazingwekkend eenvoudig.  

Een ruim aanbod

De keuze in kipper aanhangwagens is enorm. Zo kun je onder andere kiezen uit een achterwaarts kippende enkelasser, een tandemasser kipper en een driezijdig kippende aanhangwagen. Bij officiële dealers zijn de meeste modellen van de kipper aanhangwagen direct leverbaar. Mocht een model besteld moeten worden, ook dan is de levertijd niet langer dan een week. Je hoeft als hovenier dus nooit lang te wachten op jouw aanhangwagen. Naast een korte levertijd worden ook scherpe prijzen gehanteerd. Voor ieder budget is er een geschikte kipper aanhangwagen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. 

Een aanhangwagen op maat

Heb je speciale wensen of zelfs eisen op bijvoorbeeld het gebied van uitvoering, laadvermogen of afmeting? En kun je jouw keuze niet maken uit het standaard assortiment? Naast het maken van een keuze uit het ruime aanbod van standaard modellen, is het bij HAPERT ook mogelijk een kipper aanhangwagen helemaal op maat te laten maken. Alle aanhangwagens kunnen klantspecifiek uitgevoerd worden waarbij je kunt kiezen uit talloze functionele opties als elektrische bediening, oprijbalk en opzetbord. Kortom voor iedereen is er een geschikte kipper aanhangwagen. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Uiteraard worden de kipper aanhangers vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De aanhangwagen gaat dan ook met gemak 10 jaar mee. Dus ben jij een hovenier die op zoek is naar een nieuwe aanhangwagen? Een kipper aanhangwagen is voor jou de juiste keuze

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.