Iedereen heeft wel een klok in huis. Voor veel mensen is dit een vanzelfsprekendheid en niet altijd direct iets waar heel veel gedachte achter zit. De klok wordt echter nogal eens onderschat als onderdeel binnen het interieur. Door de jaren heen is zowel de techniek, als ook het design van de klok behoorlijk verbeterd. Tegenwoordig kun je kiezen tussen wel duizenden verschillende type klokken in diverse prijscategorieën. Van model stationsklok tot moderne designklok voor aan de muur. Steeds meer speciaalzaken hebben tegenwoordig een webshop, waardoor het nu nog makkelijker is om tussen alle soorten de perfecte klok voor bij jou thuis uit te zoeken. Bovendien hoef je er op die manier niet eens de deur meer voor uit.

Tip: Houten Wekker Kopen? | Unieke Wekkers van Hout

De authentieke koekoeksklok in een nieuw jasje past perfect in moderne interieurs

Iedereen kent natuurlijk wel de authentieke koekoeksklok met haar oorsprong in het Duitse Zwarte Woud. Deze klok is al wel 300 jaar oud, maar wordt nog steeds gemaakt. Je kan tegenwoordig ook mini koekoeksklokken krijgen en moderne variaties van deze authentieke houten klok. De nieuwe variant van de koekoeksklok wordt beschouwd as design klok en is zeer goed in te passen in moderne interieurs. Het voordeel aan een koekoeksklok, is natuurlijk het geluid die de tijd aangeeft, waardoor het zicht op de wijzerplaat minder belangrijk is. Je kan met dit type klok dan ook iets flexibeler zijn in de plaats waar je deze ophangt, omdat dat niet altijd midden in de ruimte hoeft te zijn.

Uitgelicht: NeXtime Klok Kopen? | Trendy NeXtime Wandklokken

Een stationsklok met bedrijfslogo op de wijzerplaat is voor ieder bedrijf een aanrader

Een klok of wekker in de slaapkamer, is natuurlijk erg functioneel en een klok in de keuken met minutenweergave is praktisch bij het koken. Er zijn tal van redenen te bedenken om een klok in een ruimte te plaatsen. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor of in de publieke ruimtes zijn klokken zeer handig. De stationsklokken doen het bijvoorbeeld zeer goed in ruimtes met hogere plafonds en binnen bedrijven, zoals kantoorpanden, maar ook in de horeca. Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden met dit soort klokken, waardoor je als bedrijf deze klok helemaal zelf op maat kan laten maken en bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de wijzerplaat kan laten drukken. Door dit te doen geef je jouw klok een unieke look en creëer je een letterlijk uitgangbord voor jouw bedrijf.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.