November is de beste tijd van het jaar om uw huis in te richten. Met deze koude temperaturen en de prachtige decoraties overal, is er geen reden waarom u niet kunt genieten van uw huis met uw favoriete interieur stijl. Veel mensen hebben vrij t, dus genoeg tijd om de nieuwe interieur trends toe te passen. Dit artikel zal u een idee geven over wat u kunt verwachten als het gaat om het ontwerpen van uw winterhuis. Het maakt niet uit of u van plan bent om uw vakantie thuis of in een hotel door te brengen, deze trends zullen iets zijn dat u zeker zult waarderen.

Gedurfde kleuren

Als het gaat om woonkamers, is het huidige “buzz”-woord gedurfde kleuren. De meeste mensen houden van felle en stimulerende kleuren zoals sinaasappels, rood en geel.

Een andere populaire winterse interieurtrend zijn de strandmotieven. Deze trend lijkt meer overheersend te zijn langs de kustlijn. Eigenaars van een strandhuis geven hun interieur het gevoel van een tropisch paradijs. Van de lichte en luchtige kamers tot de palmbomen en stoelen aan zee, deze huiseigenaren tonen hun passie voor het leven in hun eigen huis. Van tiki-lampen tot tiki-beelden, de ontwerpen weerspiegelen de schoonheid van de omgeving. Dit is zeker iets om te overwegen bij het inrichten van uw strandhuis.

Minimalisme

Minimalisme is een van de vele populaire interieurtrends die door veel mensen worden gevolgd. Minimalisme is ook een andere rage die wijdverbreid lijkt te zijn in de 21e eeuw. Minimalisme neemt dingen een stap verder door het verwijderen van alle zichtbare rommel uit de kamer. In veel gevallen betekent dit dat alles van de muren tot aan het plafond wordt verwijderd. Deze minimalistische beweging spreekt diegenen aan die een voorliefde hebben voor eenvoud.

Social media

Een van de vele populaire trends in het interieurontwerp van de 21e eeuw is de integratie van sociale media. Dit houdt in het gebruik van sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube voor alles wat met interieurdesign te maken heeft. Interieurstylisten gebruiken deze stijl voor alles, van het kiezen van kleuren en behang tot het kiezen van verlichtingsarmaturen en kunstwerken. Ze hebben het gevoel dat mensen meer geïnteresseerd zullen zijn in wat ze te laten zien hebben als het goed gedaan is en de sociale media-integratie weerspiegelt dit. We zien dit ook toegepast op andere delen van het huis, zoals de badkamer en de keuken.

Licht houten meubelen

Wat basismeubilair betreft, zien we in de meeste gevallen meer gebruik van licht hout. Licht hout is een eigentijds materiaal dat gebruik maakt van natuurlijke materialen op een manier die ze uniek en interessant maakt om naar te kijken. Veel interieurontwerpers vinden dat lichte houtkleuren ruimten creëren die lichter en luchtiger zijn. Mensen genieten van de lichtheid van interieurs, dus door het verwijderen van meubilair dat kan toevoegen bulk en gewicht, zoals massief houten kasten, veel ontwerpers zijn in staat om kamers die meer uitnodigend en aantrekkelijk zijn voor kopers te creëren.

Een paar andere interieurtrends richten zich op functionaliteit boven vorm. Dit soort ruimtes zijn onder andere de eetkamer, de woonkamer en zelfs de slaapkamer. In plaats van geld uit te geven aan luxe meubilair of ultramoderne stukken, richten ontwerpers zich op de functionaliteit van deze ruimtes door functionele items toe te voegen zoals bijzettafels en sofatafels. Dit stelt de koper in staat om weg te doen met rommel en hebben alleen de essentiële items die ze nodig hebben voor het dagelijks leven.

Een van de nieuwste interieur trends die we zien nemen van de moderne dag home decor is het gebruik van natuurlijke elementen, zoals groen en licht. Met dit in gedachten zijn mensen niet langer beperkt tot donkere en aardse tinten die aanvoelen alsof ze in de jungle of de verste uithoeken van de ruimte thuishoren. In plaats daarvan zijn ontwerpers in staat om kopers meer keuzes te geven die hen helpen om hun woonruimtes eruit te laten zien alsof ze midden in de natuur zitten. Dit geeft kopers het gevoel dat ze niet gevangen zitten in een kunstmatige omgeving.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.