In welke badkamer je ook komt, er hangt altijd een spiegel. Je kunt jezelf met behulp daarvan zorgen voor je uiterlijk. Make-up aanbrengen, je haar stylen en crème gebruiken. De badkamerspiegels van nu bieden steeds meer verschillende mogelijkheden zodat de ervaring nog fijner is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan verlichting dat is ingebouwd maar ook kun je luisteren naar de radio en is er een verwarming aanwezig. Een badkamer spiegel kopen? Bij badkamerspiegels.nl vind je de beste opties.

Spiegels met ingebouwde verwarming

Een mogelijkheid die badkamerspiegels van nu aanbieden is een ingebouwde verwarming. Dit heeft als grote voordeel dat de spiegel niet meer beslaat op het moment dat je aan het douchen bent. Je kunt dan direct verder met het verzorgen van je uiterlijk als je klaar bent. Normaal moet je wachten tot de spiegel weer helemaal droog is. Het is ook mogelijk om de verwarming aan te zetten voordat je gaat douchen. Zo heb je geen hinder van kou als je klaar bent met douchen.

Spiegels met muziek

Tegenwoordig kun je een heleboel extra opties bij je badkamerspiegel nemen. Eén van die opties is een radio die in de spiegel is geïntegreerd. Lekker meezingen op de mooiste hits van nu terwijl je aan het douchen bent. Je kunt ook muziek vanaf je telefoon streamen naar de spiegel. Zo luister je non stop naar de beste muziek zonder dat je last hebt van reclame dat te horen is op de radio. Kies voor oud Hollandse hits of ga lekker los op een lekkere dance nummer. Het zorgt voor een hele nieuwe ervaring tijdens het douchen.

Spiegels met verlichting

De badkamerspiegels worden steeds luxer en één van de ontwikkelingen dat tegenwoordig bijna standaard is is de ingebouwde verlichting. Het zorgt voor een prachtige uitstraling en tovert de ruimte direct om tot een moderne badkamer. Verder zorgt het ervoor dat je ook makkelijker je zelf kunt verzorgen door de heldere verlichting dat aanwezig is in de spiegel. De badkamerspiegels zijn voorzien van LED verlichting waardoor er duidelijk licht is en gaat ook nog eens jaren mee. Je kunt ook kiezen voor multicolor verlichting. Je hebt dan de keus uit honderden verschillende kleuren licht. Zo heb je voor ieder moment een passende kleur.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.