Wil jij ook iets geks doen met je woning en al je vrienden, buren en familieleden even versteld laten staan? Bel dan nu al je afspraken af, regel vrij van werk, want het is de hoogste tijd om je woning te pimpen! Alleen er is een klein probleempje. Je hebt geen idee hoe je het moet aanpakken. Gelukkig is dat voor ons geen probleem, want wij hebben alle tips in deze blog gezet die jou een eind op weg gaan helpen! Dus lees snel verder voor meer informatie. 

Inventarisatielijst 

Weg met alle saaie decoraties, muffe meubels het is tijd voor iets unieks! Maar waar moet je nou beginnen, want geld is er ook niet in overvloed? Nou, door simpelweg een inventarisatielijst te maken! Wij leggen je uit hoe je het moet aanpakken: 

  1. Ga het hele huis rond en noteer onderdelen die aan vervanging toe zijn 
  1. Prioriteer de lijst waarvan jij vindt dat die als eerste gekocht moeten worden 
  1. Maak een begroting 
  1. Schuur naar de winkel 

Nieuwe vloer 

Wil je een grote impact maken en je woning laten stralen? Dan is een nieuwe vloer een van de beste opties die je kunt kiezen. De vloer kun je zien als de basis van je woning. Het is net een groot schilderdoek die alle kleuren in huis in harmonie brengen. Door een nieuwe kleur vloer te plaatsen creëer je direct een totaal andere dimensie in huis. Bovendien kun je met de kleur en patronen van een vloer een woning ook groter, kleiner, lichter en donkerder laten lijken! Nieuwe vloer nodig? Dan is een grijze pvc vloer of een witte pvc vloer ongetwijfeld iets voor jou! 

Laat een kunstenaar iets tofs maken 

Wil je echt iedereen versteld laten staan met iets gaafs? Benader dan een kunstenaar om iets tofs te laten maken voor je huis! Denk aan een prachtig schilderij die je aan de wand kunt hangen, of een sculptuur. Het leuke is dat jij de enige bent met dit kunstwerk, omdat de kunstenaar dit speciaal voor jou heeft gemaakt! Houdt er wel rekening mee dat de prijzen erg uit een kunnen lopen, maar dan ben je wel verzekerd van een goed gepimpte woning! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.