Opslagruimte in Groningen nodig en geen idee waar u deze kunt vinden? Bij Opslagmarkt maken we het u makkelijk. Op onze site vindt u een totaaloverzicht van alle beschikbare opslagboxen in het hoge noorden of directe omgeving. Deze worden aangeboden door onze betrouwbare verhuurpartners. Of het nu gaat om een beperkte ruimte van 6M3, een grote van 100M3, of een formaat die daar tussenin ligt: u vindt het gegarandeerd. Alle opslagruimtes zijn schoon, droog en veilig. Zo laat u kostbare spullen met een gerust hart achter. U kunt een self storage huren voor een beperkte periode maar ook voor de langere termijn. En de huurprijs? Daar zult u positief verbaasd over zijn.

Hoe werkt het huren van een opslag bij Opslagmarkt?

Het huren van opslagruimte in Groningen of een andere regio werkt heel eenvoudig. U vult de gewenste regio in, de minimale huurperiode en hoe groot de self storage moet zijn. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een overzicht te zien van opslagruimtes die voldoen aan uw zoekcriteria. Bij ieder treft u meer informatie aan over de verhuurpartner, bijzondere specificaties, de huurprijs en een aantal foto’s. Heeft u een keuze gemaakt voor een bepaalde opslag? Dan neemt de desbetreffende verhuurpartner contact met u op om u toegang te verlenen tot uw self storage. Niet alleen voor particulieren is het fijn om extra opslagruimte te hebben; dit geldt ook voor ondernemers. Voor de oude administratie, de extra voorraad of seizoensgebonden artikelen. Dus wilt u als ondernemer meer ruimte vrijmaken in uw bedrijf? Huur dan een box bij één van onze verhuurpartners. Niet voor niets vormen we, samen met hen, het grootste online opslagruimteplatform van Nederland.

Opslagruimte voor het tijdelijk opslaan van de inboedel

Gaat u verbouwen of verhuizen? Meubels en andere goederen die u tijdelijk niet nodig hebt slaat u op in een self storage. Zo raken ze niet beschadigd en staat het niet in de weg. Wanneer de verhuizing achter de rug is of de verbouwing klaar is, haalt u de spullen weer op uit de opslagruimte in Groningen. Een self storage nodig voor een onbepaalde tijd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Over de auteur

Gerelateerde berichten