Wil je je interieur een opknapbeurt geven of helemaal vernieuwen? Overweeg dan een interieuradvies Drenthe. We denken met je mee op gebied van kleur, materiaal, meubels en (her)inrichting van je interieur. We kijken daarnaast niet puur naar nieuwe meubels, maar kijken ook naar het bestaande meubilair. Er zijn namelijk vaak prachtige combinaties te maken met oud en nieuw meubilair. Interieuradvies Drenthe helpt je met de totstandkoming van je nieuwe interieur, rekening houdend met jouw smaak en wensen. Met onze inbreng willen we je tot nieuwe inzichten en inspiratie brengen. Samen zorgen we voor de perfecte balans, waarbij we continu rekening houden met je eigen stijl en smaak. 

Ontwerpfase interieuradvies Drenthe

Ten eerste gaan we het gesprek met je aan om je wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Vanzelfsprekend is het van belang dat ons assortiment aansluit op je smaak. Als dit het geval is, dan stemmen we je wensen op gebied van kleuren, materialen en sfeer af. Nadat deze zaken zijn afgestemd, start interieuradvies Drenthe met een eerste interieurontwerp. We gebruiken 3D-software waarmee we waarheidsgetrouw de ruimtes ontwerpen. Zo zie je al snel hoe het nieuwe interieur in je woonruimte(s) wordt ingepast. Al in de ontwerpfase zie je dus of dit aansluit op je smaak en verwachtingen. Na de eerste ontwerpfase, bespreken we gezamenlijk of ons ontwerp naar je wens en smaak is. Eventuele wijzigingen kunnen we ter plekke aanpassen in het 3D-ontwerp. Mocht dit uiteindelijk helemaal naar wens zijn, dan bestellen we de betreffende meubelen voor je.       

Wat vragen we van jou?

We hebben enkele zaken van je nodig, voordat we je kunnen helpen met een interieuradvies:

  • Een plattegrond van de ruimte die je wil laten inrichten
  • Enkele foto’s van je huidige interieur
  • Foto’s van de ruimte die je wil laten inrichten
  • Foto’s of andere afbeeldingen van de zaken die sowieso terug moeten komen in de in te richten ruimte(n)
  • Enkele afbeeldingen van meubels of andere items die je mooi vindt. 

Op basis van deze zaken selecteren we de gewenste kleuren, materialen en meubels en beginnen we met het ontwerp. We hebben een zeer breed assortiment aan verschillende merken, dus je hebt een ruime keuze. En door de uitgebreide voorinformatie en voorbereiding, kom je bij Interieuradvies Drenthe niet voor vervelende verrassingen te staan achteraf. 

Ruim assortiment

Je kunt bij Interieuradvies Drenthe terecht voor een breed assortiment aan meubels en andere items. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, verlichting, banken, karpetten, tafels, kasten  en complete woonkamers. We bieden een breed pallet aan designmerken en stijlen, de ideale mix dus om inspiratie op te doen bij Interieuradvies Drenthe. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je met het vormgeven van je droominterieur. We brengen je graag op nieuwe ideeën, waarbij we je eigen wensen en smaak nooit uit het oog verliezen. Dit wordt mede bevestigd door onze vele, tevreden klanten. De weg naar je nieuwe droominterieur begint hier!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Wiechers wonen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.