De Prunus lusitanica Angustifolia is een andere benaming voor de Portugese laurier. Deze is met name herkenbaar aan de dikke bladeren die ietwat leerachtig aanvoelen. De kleur van het blad varieert van middel- tot donkergroen. De Prunus lusitanica Angustifolia is zeer geschikt voor het creëren van hagen. Ze kunnen tot grote hoogte uitgroeien waardoor uw tuin uiterst privé wordt en u tevens kunt genieten van de beschutting die de Prunus lusitanica Angustifolia u biedt. Zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar is dat mogelijk want de Portugese laurier is winterhard. Dat betekent dat het nagenoeg geen blad verliest en u het hele jaar door van een groene, dichtbegroeide haag kunt genieten. 

Prunus lusitanica Angustifolia aanplanten

De Prunus lusitanica Angustifolia kan het gehele jaar door, behalve tijdens een vorstperiode, worden aangeplant. Plant u het als haag aan? Graaf dan een kuil die niet dieper is dan de kluit van de Portugese laurier en houdt een derde breedte aan. Woel de grond in de geul goed los zodat het luchtig en waterdoorlatend wordt. Meng er tevens wat aanplantgrond of compost door en voeg dit ook toe aan de uitgegraven grond. Hieruit halen de wortels van de Prunus lusitanica Angustifolia alle benodigde voedingsstoffen om een goede groei door te maken. Wanneer u de haagplant hebt aangeplant voorziet u het direct van water. Doe dit ook in de periode direct na het aanplanten en ook bij warm weer. Zo drogen de planten niet uit. De Prunus lusitanica Angustifolia kan op iedere standplaats in de tuin worden aangeplant.

Prunus lusitanica Angustifolia kopen

De Prunus lusitanica Angustifolia is bij vele bedrijven te koop. Maar wanneer u op zoek bent naar planten die oersterk zijn en geen cent teveel kosten moet u bij de Portugeselaurierkwekerij.nl zijn. Een groot voordeel is dat u de Prunus lusitanica Angustifolia daar online kunt kopen in iedere gewenste hoogte. Omdat ze rechtstreeks uit de eigen kwekerij komen hebt u ze zeer snel na het plaatsen van uw bestelling. De Portugese laurier kwekerij ervan overtuigd is dat ze topkwaliteit leveren krijgt u zelfs 3 maanden groeigarantie. Neem snel een kijkje op de site van de allerbeste Prunus lusitanica Angustifolia kwekerij en bestel vandaag nog. 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.