Heb je een klus op het gebied van elektrotechniek of installatietechniek, dan moet je bij Breedveld Schroder zijn. Dit bedrijf heeft al meer dan honderd jaar ervaring met technische installaties. Hoewel het bedrijf aardig op leeftijd is, is de kennis en de expertise actueel. De medewerkers worden regelmatig bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen. Grote bedrijven op de zakelijke markt en particuliere klanten weten hun weg te vinden naar deze technisch aannemer.

Beveiliging van historische panden

Voor de beveiliging van historische panden is specifieke expertise en creativiteit nodig. In deze panden bevinden zich vaak kostbare kunstcollecties of voorwerpen van grote historische waarde. Deze panden zijn daarmee aantrekkelijk voor inbrekers. Ook het risico op brand moet koste wat het kost voorkomen worden. Bij Breedveld Schroder is zowel de inbraakbeveiliging als de brandbeveiliging in goede handen. De geïnstalleerde inbraakbeveiliging voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Camerabeveiliging en beveiliging met infrarood licht behoren ook tot de mogelijkheden. Om je pand te beveiligen tegen brand leggen de medewerkers sprinklerinstallaties aan en zorgen voor blusapparatuur. Ook brengen ze de veilige vluchtwegen in kaart.

Moderne communicatiemiddelen

Bedrijven kunnen niet meer zonder datanetwerk. Bij de aanleg hiervan komt heel wat kijken. Voorafgaand aan de aanleg nemen de medewerkers met je door welke apparaten je gebruikt en waar ze komen te staan. Zo heb je op elke plek een betrouwbare aansluiting voor telefoons, laptops en desktops. Ook bestaande netwerken kunnen eenvoudig uitgebreid worden.

Breedveld Schroder staat dag en nacht voor je klaar

Heb je een elektrische installatie laten aanleggen door Breedveld Schroder, dan zijn de werkzaamheden voor de medewerkers nog niet afgerond. Je installatie moet functioneren en het ook blijven doen. Sluit een service- en onderhoudscontract af en de experts handelen eventuele storingen dag en nacht voor je af. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de voortgang van je bedrijfsprocessen. Om storingen te voorkomen, komen de medewerkers langs om zwakheden in het systeem vroegtijdig op te sporen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.