Er zijn veel soorten eetkamerstoelen en tegenwoordig is niets te gek. Er zijn veel soorten kleuren en materialen mogelijk. Daarnaast moeten ze natuurlijk comfortabel zitten, omdat je er veel tijd op doorbrengt. In deze blog ontdek je de nieuwe trends van aankomend jaar. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter! 

Mix en match 

Welke stijl je ook kiest: eetkamerstoelen mixen kan altijd. Daar denken veel Nederlanders hetzelfde over, want het wordt steeds populairder. Er zijn namelijk geen regels als het op je interieur aankomt. Combineer industriële, leren stoelen met moderne kunststof stoelen, en geef zo je eethoek een unieke uitstraling. Je kan kiezen voor dezelfde stoelen in verschillende kleuren of voor dezelfde kleuren en verschillende stoelen. Hou je van een gezellig en druk interieur? Kies dan allemaal verschillende stoelen. 

Industriële stijl 

Het is al een hele tijd helemaal hot: de industriële stijl. Hierbij kies je voor stoere eetkamerstoelen met leer en hout. Stoelen in deze stijl zijn robuust en meestal in donkere kleuren zoals bruin, zwart of groen. Uiteraard staan ze dan aan een stoere tafel die sporen van gebruik toont en wellicht eerder een ander doel heeft gediend. Hierbij moet je beslist niet vergeten dat de industriële look ook heel gezellig kan zijn. Kies voor de juiste decoraties om de eetkamer helemaal af te maken.

Natuurlijke kleuren

Vind je een industriële stijl te stoer en te donker? Ga dan voor natuurlijke lichte kleuren in combinatie met hout, dit zorgt voor een rustig aanzicht. Zo kom je helemaal tot rust na een lange dag werken. Pas wel op met vlekken, deze zijn moeilijk te verwijderen uit een lichte stof. 

Zoek je nieuwe stoelen uit! 

Ben je enthousiast geworden en wil je nieuwe stoelen aanschaffen? Ontdek dan het aanbod van eetkamerstoelen van Sfeer.nl? Ga naar de website van sfeer.nl daar vind je een ruim aanbod aan eetkamerstoelen in talloze kleuren, stijlen en materialen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan kan je je laten adviseren. Neem contact op met de klanten service, zij helpen je graag! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.