Is het de hoogste tijd om de vloer bij jou thuis te vervangen of bent u toevallig net verhuisd en moet er echt een nieuwe vloer in? Een houten vloer is altijd een goede keuze. Er komt namelijk veel sfeer en een warme blik in huis wanneer je kiest voor een houten vloer. Een houten vloer of een parketvloer past prachtig bij een oude boerderij of een klassiek herenhuis, maar voor iedere woning is een houten vloer een mooie toevoeging. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je kiest voor kwaliteit, want een vloer moet immers jaren mee. Ook moet het geheel naar wens zijn. Zoek je dus een nieuwe houten vloer? Lees dan even verder.

Verschillende soorten houten vloeren

Er zijn natuurlijk verschillende soorten houten vloeren, zodat je een vloer naar wens kunt uitkiezen. Echter moet je dan wel even meer weten over de mogelijkheden. Zo zijn er massief houten vloeren, Franse kloostervloeren en een beuken parket. Daarbij heb je ook nog de keuze uit visgraat of de Hongaarse punt bij het leggen van de vloer. Ook de afwerking van de houten vloer is belangrijk, zoals de traditionele olie, de keiharde lak of uiteraard de vloerzeep. Kunststof vloeren zijn eenvoudig in het onderhoud en gaan nog jaren mee. Voordat je een keuze maakt in de soort vloer, moet je je altijd laten informeren over de voor- en nadelen van elk type vloer, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw situatie.

Waar bent u naar op zoek?

Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Smaak en budget zijn enorm bepalend in deze keuze. Ligt jouw voorkeur bij puur natuur? Dan kies je waarschijnlijk voor een houten vloer. Staan gemak en prijs hoog op jouw lijst? Dan zal de keuze waarschijnlijk op een mooie laminaatvloer vallen. Wat weinig mensen weten is dat luxere laminaatvloeren en pvc vloeren bijna niet verschillende qua uitstraling als je het vergelijkt met een houten vloer. Het hoeft dus allemaal niet zo duur te zijn.

Waar koop je houten vloeren?

Maar waar kun je terecht voor een mooie houten vloer? Wij raden je aan om eens te kijken in het assortiment van Bebo Parket. Wil je meer weten over de houten vloeren of heb je een andere vraag? De specialisten van Bebo Parket helpen je natuurlijk graag verder. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje nemen aan hun website voor meer informatie.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.