Nu de prachtige zonnige zomerdagen weer voorbij zijn zullen de koude herfstige dagen zijn intocht gaan maken. Na deze herfstige dagen komen ook weer de winterse dagen en daarom is het ontzettend belangrijk om nu alvast je buitenkeuken winterproof te gaan maken. Hierdoor kan je de volgende zomer weer voldoende plezier hebben bij het maken van de heerlijkste gerechten in je buitenkeuken. 

Het voordeel van de buitenkeukens van Barts Food Factory is dat deze allemaal gebouwd zijn met betonelementen waardoor ze ontzettend geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Nu wisselt het weer in Nederland regelmatig waardoor dit ontzettend handig kan zijn. De accessoires zijn natuurlijk ook geschikt om buiten gebruikt te worden met verschillende weersomstandigheden, maar de accessoires die los zitten kun je het beste opbergen in bijvoorbeeld een garage of schuur. Zo voorkom je zo veel mogelijk weeraanslag op je accessoires. 

Wanneer je je buitenkeuken de komende periode niet meer zult gaan gebruiken is het belangrijk om deze goed te reinigen. Zoals hierboven vernoemd is het belangrijk om de accessoires die je los kunt halen op te bergen en de overige accessoires goed schoon te maken. Het reinigen van de accessoires kun je het beste doen met een allesreiniger. Allesreinigers zijn geschikt voor bijna alle oppervlaktes en is hierdoor een mild reinigingsmiddel die ervoor zorgt dat de accessoires niet door bijtend middel zal worden aangetast. 

Naast dat je de buitenkeuken schoonmaakt kun je er ook voor kiezen op je buitenkeuken volledig af te dekken met een zijl die geschikt is tegen alle vorstige temperaturen. Hierdoor voorkom je het meeste weeraanslag op je buitenkeuken en zal hierdoor de levensduur van de buitenkeuken met vele jaren verlengd worden als je dit jaarlijks goed onderhoudt. 
Bron: https://bartsfoodfactory.com/

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.