U woont fijn in uw huidige woning, maar u wilt wat met het geld dat u in uw woning geïnvesteerd heeft. Er bestaat een mogelijkheid om uw huis te verkopen en vervolgens terug te huren, maar hoe werkt dat precies? Is dat een goed idee in uw situatie?

Waarom uw huis verkopen en terughuren?

Er zijn verschillende situaties waarin het populair is om een woning te verkopen en terug te huren. De meest voorkomende reden is dat u over de overwaarde van uw woning wil beschikken. U gaat bijvoorbeeld met pensioen, en hebt direct geld nodig. Andere redenen hiervoor zijn dat u in de toekomst wil emigreren, u vermoedt dat de woningmarkt erg hoog staat en mogelijk daalt, of dat u gaat scheiden en u bent onzeker wat de toekomst brengt.

Daarnaast is het mogelijk dat u wel in uw huidige woning wil blijven wonen, maar niet meer verantwoordelijk wil zijn voor de zorgen en kosten ervan. Kortom, genoeg redenen om voor deze constructie te kiezen.

Hoe doe ik dat?

Als u erover uit bent dat u voor deze constructie wil kiezen omdat het aantrekkelijk klinkt, kunt u bijvoorbeeld op zoek naar een vastgoedmakelaar. Een dergelijke organisatie koopt uw woning op, waar u hem vervolgens weer terug kunt huren. Daardoor kunt u gemakkelijk in uw woning blijven wonen, maar kunt u wel bij uw vermogen. Heeft u interesse in een vastgoedmakelaar? Verkoop en huur uw huis terug via Bagro Vastgoed!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

3 reacties

 1. vpn special

  Thanks for some other informative website. The place else may just I get that type
  of information written in such a perfect approach?

  I have a mission that I’m just now working on, and I’ve been on the glance out for such info.

  Here is my webpage; vpn special

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.