Het overgrote deel van Nederland werkt inmiddels thuis. En om de sleur te doorbreken, is wandelen populairder dan ooit. Oordopjes mee en luisteren naar je favoriete radiozender, podcast of playlist. En ondertussen lekker gluren bij de mensen thuis. Maar wat als je daar nu net niet op zit te wachten? Raamdecoratie is key. Tijd om horizontale houten jaloezieen in het zonnetje te zetten. 

Het voordeel van houten jaloezieen

Als je eenmaal jaloezieen hebt aangeschaft, wil je niets anders meer. Het fijne aan jaloezieen is namelijk dat deze vorm van raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen. In de meeste gevallen hangt de jaloezie over de gehele lengte van het raam. Hiermee bedek je dus direct een groot gedeelte van het raam. Lamellen kantelen voor meer zonlicht of meer privacy is dus zo geregeld. 

Juist doordat de lamellen over het gehele raam hangen, is het voor mensen van buitenaf een stuk moeilijker om naar binnen te kijken. Hun zicht wordt namelijk geblokkeerd door al die lamellen. 

Extra privacy dankzij ladderband

Mocht het nou nog niet genoeg zijn en willen mensen nog steeds graag bij je gluren? Je kunt natuurlijk de lamellen zo plaatsen dat ze elkaar overlappen. Geen last meer van binnenkijkers. Het enige probleem is dat je zelf dan volledig opgesloten zit. En dat is waarschijnlijk niet datgene wat je wil.

Een fijne optie is om je jaloezie af te werken met ladderband. Dit band wordt verticaal geplaatst, waar de horizontale lamellen in rusten. Een extra blokkade voor de mensen die graag willen zien hoe jij werkt/Netflixt/sport in de woonkamer. 

Vraag altijd gratis kleurstalen aan

Lijkt dat je wel wat, zulke jaloezieen? Vraag dan als eerste gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. De kleuren op je beeldscherm kunnen namelijk altijd iets afwijken van het origineel. En een miskoop is wel het laatste wat je wil, denk ik. 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.