Er zijn heel veel verschillende soort zonweringen, in deze blog gaan we er een paar doornemen, worden de voor- en de nadelen besproken komen en is er een conclusie met welke zonwering het fijnste is.

Rolluiken 

Rolluiken zijn erg populair, dat komt omdat ze namelijk op ieder raam kunnen. Ze worden op maat gemaakt en u kunt zelf een kleur kiezen die u mooi vindt en die het beste bij uw huis past. Heroal heeft een groot aanbod aan verschillende rolluiken. De rolluiken werken niet alleen als bescherming tegen de zon, ook is de kans op inbraak aanzienlijk kleiner. Een ander groot voordeel is dat het in de zomer de warmte buiten houdt waardoor het binnen lekker koel blijft en in de winter werkt het precies andersom, de kou blijft buiten en de warmte blijft binnen. Wist u dat Heroal wereldwijd meer dan 3500 vakspecialisten heeft die u kunnen helpen. Heroal rolluiken zijn perfect voor als u meer privacy wilt.

Uitvalschermen 

Uitvalschermen zijn er ook nog wel maar die zien we tegenwoordig toch iets minder vaak dan de rolluiken. De uitvalschermen zijn ook alleen geschikt voor ramen die dicht blijven of naar binnen open gaan. Ook zijn ze niet geschikt voor de vrije doorloop. Wel is het fijn dat je zelf de stand van de uitvalschermen kunt bepalen waardoor je zelf kan kiezen of je naar buiten kan kijken of niet. Ook staan de uitvalschermen mooi aan gebouwen of huizen.

Knikarmschermen 

Knikarmschermen zijn vooral handig als er een groot oppervlakte gekoeld of in de schaduw moet. Het is fijn want je kunt er onder zitten en tegelijkertijd wordt het pand gekoeld. Het is erg gemakkelijk om er onder door te lopen omdat er gaan palen in de grond staan. De knikarmschermen zijn boven het raam geplaatst waardoor het er mooi uit ziet als de knikarmschermen zijn ingeklapt, dan heeft u er namelijk geen last van. Er zijn niet veel nadelen aan de knikarmschermen, alleen als het horizontaal is opgehangen neemt het veel ruimte in. 

Fijnste zonwering

De fijnste zonwering is de rolluik, al hebben de knikarmschermen ook weinig nadelen, de rolluiken hebben toch meer voordelen. Voor meer informatie kunt u bij Heroal terecht, zij helpen u verder met de keuze van de rolluiken.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.