Als je gaat verhuizen schakel je hier vaak een verhuisbedrijf voor in om je te helpen met de verhuizing. Vaak worden verhuizers ingezet om verhuisdozen in te laden, naar de nieuwe locatie te brengen en dan vervolgens weer uit te laden. Toch bieden verhuisbedrijven vaak veel meer diensten dan alleen dit. We vertellen je er meer over op deze pagina!

Inpak- en uitpakservice

Bij deze dienst helpen de verhuizers met het inpakken en uitpakken van de verhuisdozen. Ze ordenen alle spullen en zorgen ervoor dat alle dozen gelabeld worden. Zo wordt het een stuk makkelijker om alles na de tijd weer uit te pakken. Bij het uitpakken kunnen ze ook helpen met de bezittingen op de goede plek neer te zetten.

Montage en demontage

Meubels zijn vaak veel te groot om zo in een verhuiswagen neer te zetten, ze nemen dan te veel ruimte in. Om deze reden helpen verhuizers ook met het demonteren van de meubels. Zo past er veel meer in de verhuiswagens. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ook alles weer gemonteerd zal worden na de verhuis.

Liftservice

In sommige gevallen zul je een verhuislift nodig hebben voor de verhuizing. Zo zijn kasten of andere meubels die op de eerste verdieping of hoger staan soms te groot om via de trap naar beneden te tillen. De verhuisservice regelt dan een verhuislift die ook door hunzelf bestuurd zal worden om deze bezittingen naar beneden te krijgen. Ook kunnen ze de bezittingen weer omhoog tillen in de nieuwe woning.

Een piano verhuizen

Een piano is vaak erg zwaar en dus lastig om te verhuizen. Het gewicht van een piano kan in sommige gevallen wel oplopen tot 300 kilo. Door het lastige formaat is het ook moeilijk om een piano goed op te kunnen tillen. Verhuizers zorgen voor goed beschermingsmateriaal en tillen de piano vervolgens met z’n tweeën op een karretje om die naar de verhuiswagen te vervoeren. Ze kunnen vervolgens de piano ook direct in de nieuwe woning op de goede plek zetten.

Klusservice

Naast de gewone verhuisdiensten wordt soms ook een klusservice aangeboden. Deze klusservice houdt in dat er kleine klussen in en rondom het huis kunnen worden verricht. Denk hierbij aan het dichten van gaten of het verwijderen van vloeren.

Wil je meer weten over de verschillende diensten van verhuisbedrijven? Neem een kijkje op verhuisbedrijf-relax.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.