Voor een huiselijke woning komt het erop aan hoe belangrijk u het vindt dat schone ramen voor uw eigen welzijn zijn. Schone ramen kunnen een groot effect hebben op ons welzijn. Hoe gek dat ook mag klinken, het verschil tussen kijken uit prachtig schone ramen op een zonnige zomerdag of kijken door vieze ramen met vogelpoep is een groot verschil. Dit verdoezelt elke kans om van het landschap te genieten. Dat is de reden waarom sommige huizen in woningen ervoor kiezen om hun ramen om de 2 weken schoon te maken door een ramenwasser, om ervoor te zorgen dat ze altijd een perfect zicht hebben. Als u op of nabij een drukke weg woont, moet u een ramenwasser uw ramen zeker vaker laten reinigen dan iemand die op het platteland woont. Evenzo, als u hoog in een flatgebouw woont, hoeft u uw ramen niet zo vaak te laten reinigen bij iemand op de lagere verdiepingen. Dit komt doordat het verkeer om ons heen het meeste algemene vuil veroorzaakt dat op onze ramen terechtkomt. In de zomer zijn de vogels de grootste vijand van het schoonhouden van ramen, en de zon die erop schijnt, zal het probleem alleen maar benadrukken.

Elke twee weken één keer schoonmaken

Als schone ramen thuis geen prioriteit hebben, dan raden we u aan om ze toch eens per maand professioneel te laten reinigen. De reden hiervoor is dat het niet alleen om de beglazing in uw ramen gaat, maar ook om de kozijnen en afdichtingen. Als u de kozijnen en afdichtingen niet op tijd schoonmaakt, worden de kozijnen bevlekt en drogen de afdichtingen uit en barsten ze met allerlei problemen. Bij het schoonmaken van ramen gaat het dus niet alleen om het visuele aspect, maar ook om goed onderhoud van de ramen en deuren van uw woning. Zorg goed voor ze en ze gaan veel langer mee dan wanneer je ze verwaarloost. Oké, dus dat kan u helpen beslissen hoe vaak u uw ramen thuis moet schoonmaken. 

Hoe vaak moeten de ramen van mijn bedrijf worden schoongemaakt?

Het antwoord is deze keer een beetje anders… veel hangt af van uw bedrijfstype en uw behoeften. In sommige opzichten gaat het bij glazenwassen voor commercieel vastgoed niet om persoonlijke voorkeur. Zoals aan het begin van dit artikel vermeld, zijn uw behoeften minder belangrijk als uw bedrijf een kantoor heeft dan degenen die een detailhandel runnen. Schone ramen voor alle bedrijven is echter essentieel, omdat uw klanten u zullen beoordelen aan de hand van het uiterlijk van uw eigendom. Heeft u ooit in een hotel gelogeerd waar de ramen vuil zijn geweest? Ik wel. Zodra u de vuile ramen ziet, begin u zich ook af te vragen wat het hotel nog meer niet goed schoonmaakt, en het zaadje van twijfel over het bedrijf is geplant.

Bron: schilder-inutrecht.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.