PVC vloeren zijn de afgelopen jaren bijzonder populair geworden. Dat komt door de goede eigenschappen van het PVC. Een vloer van Belakos PVC is in de hele woning te gebruiken. Het materiaal is vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk, zodat je vloer er altijd goed verzorgd uit zal zien. Wie in een etagewoning woont heeft geen last meer van boze buren, want de vloer absorbeert vrijwel alle geluiden, zelfs als er met naaldhakken op wordt gelopen. Een vloer van PVC gaat uitstekend samen met vloerverwarming. Voor een sfeervolle inrichting van de badkamer kan PVC ook worden gebruikt, want het is vochtbestendig.

Visgraat vloer

Een bijzonder product uit het assortiment is de Belakos Palazzo visgraat XL 72. Dit is een vloer die weinig onderhoud vergt, en geschikt is voor elke ruimte in huis. De visgraat zorgt ervoor dat de ruimtes optisch wat groter worden. Door de natuurlijke kleuren van deze vloer is die in allerlei stijlen te gebruiken. De planken van de Belakos Palazzo visgraat XL 72 zijn extra breed. Het gevolg is dat het leggen erg snel gaat. Door de breedte van de planken krijgt je ruimte bovendien een rustige uitstraling. Een speciale behandeling van de toplaag geeft de vloer een matte look.

PVC vloer leggen

Voor het leggen van een PVC vloer moet je wat geduld hebben, maar het is voor een handige klussen geen probleem om zo’n PVC vloer netjes te leggen. De Belakos Palazzo visgraat XL 72 is voorzien van het 5Gi clicksysteem. Daardoor kan de vloer snel en gemakkelijk worden gelegd, zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van lijm. Het is ook niet nodig om een ondervloer te leggen. Je kunt deze PVC vloer rechtstreeks op een bestaande vloer leggen. Het is geen probleem als de ondergrond enkele kleine oneffenheden heeft.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.