LED, ook bekend als licht emitterende diodes, zijn vandaag een van de meest populaire lichten op de markt. LED-lampen bieden een helderder licht dan standaard fluorescentielampen. Daarnaast duren LED-lampen veel langer dan standaardlampen; LED-lampen zijn extreem duurzaam en erg moeilijk om te breken.

Duurzaamheid

In vergelijking met standaard gloeilampen, zijn LED-verlichting meer dan tien keer duurzamer, duren langer en gebruikt minder energie. LED-lampen gebruiken slechts 2,5 procent van de energie die fluorescentielampen gebruiken, dus ze zijn aanzienlijk veiliger voor uw huis. LED’s zijn ook mooi, duurzaam en stijlvol. Ze zien er erg op lijken op LED-verlichting, maar zijn ongeveer vijf keer helderder en veel kleurrijker.

De juiste helderheid in iedere ruimte!

LED-lampen dimmert niet totdat ze geen macht meer hebben. Deze functie wordt een echt LED-licht genoemd, omdat het licht op volle helderheid produceert. LED-lampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus u kunt de perfecte sfeer creëren voor elke kamer in uw huis. LED’s duren ongeveer drie uur op volle helderheid, dus ze vereisen minder energie dan traditionele bollen. LED-lampen gebruiken geen kwik, dus ze zijn volledig veilig voor uw gezin.

Meer informatie?

Voor een ruim assortiment in licht kunt u het best een kijkje nemen bij de beste aanbieder van Nederland; https://www.ledlichtstunter.nl/. Hier vind u gegarandeerd de lamp die bij u past!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.