Een valnet is het meeste efficiëntste product op de grote werkvloer om te hebben als jouw personeel vooral in de hoogte werken, bijvoorbeeld met hoogwerkers of juist met kranen. maar als personeelslid, is het erg lastig om je eigen leidinggevende over te halen om een veiligheidsmaatregel erbij te laten noteren en daarbij dat je leidinggevende ook nog eens geld gaat uitgeven aan nog een extra investering dat misschien net niet in zijn budget past. Maar in deze blog laten we je weten hoe je jouw baas kunt overhalen.

Pak de feiten erbij

Eerst is het belangrijk om een afspraak te maken met je leidinggevende voor een gesprek. Je kan er wel al bij noemen waar het over gaat, zodat jouw baas weet waar het over gaat. Voordat je het gesprek in gaat, moet je jezelf goed voorbereiden. Daarmee bedoelen we de feiten erbij pakken. Bijvoorbeeld hoeveel ongevallen er zijn geweest in de hoogte en waarom jouw leidinggevende naar je idee zou moeten luisteren en wat het hem oplevert. Kortom, wees voorbereid voor elke vraag die hij zal hebben voor je en dan wilt hij zeker naar je luisteren.

Help jouw baas door al wat research te doen

Als je baas eenmaal naar je wilt luisteren, is het fijn dat je al een aantal dingen qua research hebt gedaan. Bijvoorbeeld waar de baas verschillende valnetten kan krijgen voor een goede prijs en welke valnetten juist goed of slecht zijn om te kopen. Geef je baas genoeg informatie, zodat hij weet waar hij straks op moet letten als hij er eentje gaat aanschaffen voor het bedrijf. Het is ook fijn om voor jou te weten dat hij de goede uitkiest.

Doe het samen

Omdat je baas zoveel informatie van jou krijgt, kan hij misschien niet alles meenemen naar de volgende dag. Biedt daarom aan om te helpen. Het laat zien dat je gedreven bent voor dit idee en dat je initiatief toont aan je baas dat je wilt helpen. Dit is altijd goed bij een leidinggevende en vinden het soms ook erg prettig om iemand erbij te hebben die meer verstand er van heeft.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. najlepszy sklep

    Wow, awesome weblog layout! How long have you ever been blogging
    for? you make blogging glance easy. The full glance of your
    web site is magnificent, as smartly as the content! You can see similar here ecommerce

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.