Ga je verhuizen naar Amsterdam? Wat leuk! Deze heerlijke bruisende stad is een fantastische woonplaats voor studenten of mensen die veel leven om zich heen willen hebben. Maar goedkoop verhuizen naar Amsterdam of in Amsterdam kan heel lastig zijn. Hoe kan je toch in deze grote stad goedkoper verhuizen? In deze blog lees je een aantal tips die jou gaan helpen om wat geld in je portemonnee te houden.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Plan dus alles goed van tevoren dat er weinig fout kan gaan op de dag van de verhuizing. Dat is dus het eerste maar ook het belangrijkste wat je moet doen als de verhuizing er aan komt: plannen. Door het maken van een planning heb je een goed overzicht wat er geregeld moet worden, wie er gaat helpen en welke dagen je er tijd voor hebt.

Als tweede moet je van te voren bedenken wie er gaat helpen tijden een verhuizing. Schakel je vrienden en familie in of allerlei vakmensen. Vrienden en familie zijn natuurlijk een stuk goedkoper dan mensen van een verhuisbedrijf. Bij het inplannen van deze mensen is het ook altijd goed om iets te regelen als lunch of bij de koffie.

Inpakken

Bij het inpakken van al je spullen kan je ook goed kosten besparen. Denk maar bijvoorbeeld aan goedkope dozen tweedehands kopen. Of het meenemen van dozen bij de supermarkt. Deze dozen zijn natuurlijk niet altijd de meest stevige, daarom kan je beter daar lichte spullen in doen. Denk maar bijvoorbeeld aan sierkussens of plastic bakjes. Als de doos dan scheurt of kapot gaat, gaan de spullen niet kapot.

Tip: je kan bij het inpakken van je spullen niet vroeg genoeg mee beginnen. Ga daarom er niet één dag van te voren mee beginnen. Begin een aantal weken van te voren met het inpakken van al je spullen.

De verhuizing

De dag van de verhuizing is aangebroken. Zorg ervoor dat je alles op tijd klaar hebt zodat de verhuizing in de ochtend meteen van start kan. Zorg er voor dat je een avond van te voren de route uitgestippeld hebt. Zo kan de verhuizing soepel verlopen omdat je niet verkeerd kan gaan rijden.

Ook is het goed om een goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam te regelen. Deze mensen weten de weg goed te vinden en zorgen ook dat het parkeren beter gaat omdat ze de nauwe straatjes gewend zijn.

Tip: als je op de dag zelf tegen problemen aan loopt. Probeer dan niet in de stress te raken! Vraag hulp bij je vrienden en familie of de andere mensen die je helpen verhuizen. Met stress los je niks op.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.