Rolgordijnen behoren tot een van de meest populaire en meest veelzijdige soorten raamdecoratie. Dit komt omdat ze zijn gemaakt van stevige materialen waardoor ze duurzaam zijn en zelfs geschikt zijn voor in de kinderkamer. De rolgordijnen van Ilumio zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit diverse kleuren waardoor ze goed toe te passen zijn binnen elk interieur. Wanneer je op zoek bent naar stevige gordijnen voor in een kinderkamer, dan is het aan te raden om voor rolgordijnen te kiezen. Doordat je het gordijn helemaal naar boven kan trekken, is het zelfs voor de kleinste kinderhandjes onmogelijk om aan het gordijn te trekken en het gordijn te beschadigen. Duo rolgordijnen zijn een speciale soort rolgordijnen die je nog meer mogelijkheden biedt op het gebied van de controle op de lichtinval.

Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën, zebra gordijnen of multishades genoemd. Het zebra motief is goed te zien als je de gordijnen goed bekijkt. Je ziet dat er om en om gewisseld is tussen lichte stroken en wat donkere stroken. Zo heb je de mogelijkheid om de kamer geheel in het duister te hullen als dit nodig is of om iets van licht door te laten. Deze gordijnen zijn makkelijk in gebruik te nemen en vaak is het niet eens nodig om de gordijnen in te boren. Er zijn tal van bevestigingsmogelijkheden waarop je dit type gordijnen kunt ophangen. Als je op zoek gaan naar duo rolgordijnen weet je zeker dat je straks gordijnen hebt die je kunt toepassen binnen elk interieur en in elke kamer. In tegenstelling tot gewone rolgordijnen zijn de duo rolgordijnen erg modern en zien ze er mooi uit. Bij Ilumio heb je de keuze uit diverse kleuren zodat je de gordijnen goed kan laten matchen met de rest van het interieur.

Ben je op zoek naar rolgordijnen op maat? Ilumio.nl is de specialist op het gebied van rolgordijnen en maatwerk raamdecoratie.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.