Ook al sta je er niet vaak bij stil, de badkamer is een van de belangrijkste vertrekken in de woning. Je maakt erin de ochtend gebruik van als je gaat douchen om goed wakker te worden en in de avond volgt hetzelfde ritueel. Dat de badkamer een plek is waar je even helemaal tot jezelf moet kunnen komen is dan ook logisch. Met de trends op het gebied van badkamertegels in 2022 heb je alle mogelijke inspiratie om je badkamer helemaal te updaten. Zo is het niet langer die saaie plek, maar wordt de badkamer juist een gezellige ruimte waar je alle gelegenheid hebt om jezelf goed te verzorgen.

Rustgevende aardetinten in de badkamer

Een rustgevende uitstraling is essentieel voor elke woning, maar voor de badkamer geldt dat nog meer. Met de huidige trends voor badkamertegels is dat geen probleem, met name zachte en rustgevende aardetinten zijn helemaal in. Met dergelijke kleurschakeringen realiseer je in een handomdraai de perfecte sfeer en krijgt de badkamer die relaxte uitstraling waar je naar op zoek bent. Denk aan mooie tinten bruin en groen, maar ook terracotta kan gebruikt worden. Wil je het net even iets spannender maken, kies dan voor een zachte tint beige voor de wandtegels badkamer. Uiteraard staat het je vrij om dit te combineren met mooie badkamermeubels en zo je eigen sfeer te bepalen.

Je ideale badkamer stel je zelf samen

Naast de diverse combinatiemogelijkheden met aardetinten, is ook de Aziatische inrichting, bijvoorbeeld met een Japans tintje, helemaal trendy. Dit kan je eventueel combineren met eigentijdse retro elementen en zo de badkamer een mooi thema geven. Dit effect kun je uiteraard prima bereiken door te kiezen voor kwalitatief goede wandtegels badkamer. De verschillende merken hebben een ruim assortiment beschikbaar zodat je altijd de wandtegels badkamer vindt die bij je passen. Denk maar aan topmerken als Mosa, Sphinx of Rondine. Met een beetje fantasie stel je zo de mooiste badkamer samen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.