Als je op zoek bent naar een huis in Groningen of je wil je huis juist verkopen, neem dan contact op met een makelaar Groningen. De makelaar weet precies wat het huidige en toekomstige woningaanbod is, weet wat er speelt op de huizenmarkt en kent de omgeving als geen ander. Zo ben je ervan gewaarborgd dat je je huis tegen de beste voorwaarden vindt of verkoopt. Het kopen of verkopen van een huis doe je niet elke dag en is een spannende, tijdrovende bezigheid. De makelaar Groningen staat je bij en zorgt ervoor dat het gehele proces vlekkeloos en naar wens verloopt.

De huizenmarkt in Coronatijd

Natuurlijk hebben we allemaal te maken met de maatregelen door de Coronacrisis. Dit hoeft echter niet te betekenen dan een huis kopen of verkopen moeilijker is. Met wat aanpassingen, kan een makelaar Groningen je nog steeds prima bijstaan gedurende het aankoop- of verkoopproces. Sowieso vindt veel contact momenteel via telefoon of e-mail plaats. Daarnaast gaan de huizenbezichtigingen, met inachtneming van de anderhalve meter afstand, nog steeds gewoon door. Zo kun je nog steeds zaken doen, we zorgen er daarbij te allen tijde voor dat de veiligheid en gezondheid niet in gevaar komen. Daarnaast zorgen we voor een uitgebreide collectie aan foto- en videomateriaal. Op deze manier kun je ook op afstand een goed beeld vormen van je potentiële droomhuis. Laat je dus niet weerhouden door de huidige beperkingen, maar laat je adviseren door een makelaar Groningen. 

Verkoop van je woning met een makelaar Groningen

Als je van plan bent om je woning te verkopen, dan kan het raadzaam zijn om hier een makelaar bij in te schakelen. Hij kan je helpen met de waardebepaling van je huis. Zo ben je ervan verzekerd dat je huis tegen een goede, marktconforme prijs in de verkoop gaat. Natuurlijk helpt de makelaar je ook tijdens het daaropvolgende verkoopproces. Zo bewandel je het juiste pad naar de verkoop van je woning, zonder dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of onnodig veel tijd verliest. We zorgen voor een hoogwaardige positionering van je woning, bijvoorbeeld tijdens de bezichtigingen of door middel van mooie foto- en videobeelden. Dit vergroot de kans op een succesvolle verkoop, met misschien wel meer dan waar je vooraf op hoopte. De makelaar ontzorgt je, adviseert je en voert indien gewenst onderhandelingen met de kopers. Ook staat hij je bij tijdens de totstandkoming van de koopovereenkomst.

Aankoop van een woning

Ook wanneer je je oriënteert op een nieuwe woning in Groningen, kan de hulp van een makelaar Groningen van toegevoegde waarde zijn. Op basis van je wensen en eisen, ontvang je een overzicht van mogelijk interessante woningen. Als hier iets tussen zit voor jou, gaan jullie samen naar de bezichtiging. De makelaar adviseert je over de staat van het huis en, bij concrete interesse, staat je bij tijdens het bieden en onderhandelen. De makelaar doet er alles aan om een zo gunstig mogelijke deal voor je uit te slepen. Uiteindelijk stellen jullie gezamenlijk een goede en complete koopovereenkomst op, naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Zo kun jij zorgeloos van je droomhuis genieten, zonder je zorgen te maken over het aankoopproces!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via namaco-groningen.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.