Je hebt vast een aantal eigendommen in huis waar je niet zonder kunt. Je wilt deze objecten dicht bij je houden maar niet zomaar uitstallen alsof je huiskamer een museum is. Dus berg je deze zaken op in een doos of kast. Die eigendommen staan niet altijd in het zicht, die kast wel. Daarom kies je voor een design dat aansluit op jouw karakter, maar niet ieder meubel past in jouw huis. Wil je meer weten over kasten op maat in Rotterdam en omgeving? Lees dan snel verder voor tips om jouw woning op een unieke wijze in te richten.

Kiezen wat je wilt of wat past?

Er zijn meerdere grote meubelzaken die Augmented Reality apps hebben laten ontwikkelen. Daarmee kun je standaard meubels thuis ‘testen’ door ze digitaal met je smartphone in de ruimte te plaatsen. Dat is knappe technologie maar het verhult eigenlijk de kern van de zaak; standaard meubels bieden weinig ruimte voor personalisering. Het is niet zozeer dat het ontwerpers ontbreekt aan creativiteit, het probleem is dat een designer niet weet hoe groot jouw kamers zijn en welke meubels je al hebt staan. Je weet zelf het beste wat past en wat je mooi vindt. Meubilair kiezen komt neer op concessies maken, de gulden middenweg kiezen. Eigenlijk een beetje saai dus.

Breng jouw droom tot leven

Jouw eigendommen vertellen een verhaal. Die plastic medaille die je op de basisschool kreeg, dat souvenir van een prachtige reis of een sieraad van een dierbaar persoon in je leven. Je wilt deze items dicht bij je houden. Maak van een nood een deugd door jouw favoriete spullen op te bergen in een op maat gemaakte kast die eer doet aan jouw herinneringen en aan de mensen die jouw leven kleuren hebben gegeven. En heel praktisch gezien is het gewoon reuze handig als een kast perfect past in jouw kamer. Wil je een idee hebben van de kosten voordat je de stap maakt naar uniek maatwerk? Bij Meubelmakerij Rotterdam kun je terecht voor een vrijblijvende prijsopgaaf, hier denken ze actief mee op basis van jouw budget en wensen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.