De lente dagen zijn weer aangebroken en dat betekent veel zonneschijn, planten die in bloei staan, vogels beginnen weer vrolijk te nestelen en er worden nieuwe dierensoorten geboren. Nu het langer licht blijft en er nieuwe lente energie door onze lichamen stroomt is het wel zo leuk om hiervan optimaal te genieten. Want, wanneer is de laatste keer dat jij bent gaan nestelen?  Of frisse energie in je woning hebt gestopt? Na het lezen van deze blog weet jij hoe je jouw energie goed kan benutten en ervoor kan zorgen dat jouw woning lente klaar is! Nestelproof zoals wij dat zeggen!Gooi de inrichting van je woning compleet om

Iedereen is toe aan verandering, zo is je woning! Na jarenlang dezelfde inrichting te hebben staan wordt het tijd voor iets nieuws. Maar goed, zo veel budget is er nou ook weer niet om weer compleet nieuwe meubels aan te schaffen. Gelukkig kan je op een low budget wijze je kamer laten lijken als nieuw! Voorbeeld: wissel je woonkamer om met de eetkamer of met andere kamers die in je huis zijn. Verschuif je meubels en puzzel tot je nieuwe nest!

Doe je oude spullen weg

Na lang uitstellen wordt het een keertje tijd. Pak alle vergeten opbergkasten- en dozen erbij en begin met uitzoeken van je oude spullen en breng dit naar een kringloop of zet het op marktplaats. Het leuke is dat je zo veel mensen blij kan maken met iets heel kleins en wat soms ook resulteert in een extra zakcentje.

Maak je woning spik en span binnen-en buitenshuis
Wanneer er nog veel lente-energie over is, is het verstandig om een grote schoonmaak te doen. Zorg ervoor dat alle moeilijke hoekjes niet worden vergeten en til grote meubelen op waar je normaal gesproken niet komt. Begin binnenshuis bij het goed dweilen van je laminaat of houtenvloer en werk door naar buiten. Nu de zon meer schijnt is het ook het perfecte moment om je ramen te zemen en onkruid te wieden dat al veel te lang jouw irritatie heeft opgewekt.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.