We houden allemaal van gezelligheid in de winter. Maar als het weer vriest en we alleen maar rillen? Geen fan. Dus voorbereiding is belangrijk als we het koelere deel van het jaar ingaan. Iedereen heeft zijn favoriete tips en trucs om gezellig te blijven, hier zijn enkele favorieten.

Lichtpuntje

Als het om gezelligheid gaat, is er één kenmerk dat de woonkamer definieert, en dat is een open haard. Er is iets met huizen met een open haard met haardhout van Golden Flame, ze ademen onmiddellijk comfort, gezelligheid en warmte uit, en het is gemakkelijk te zien waarom. Als uw huis een open haard heeft, zorg er dan voor dat u deze op de juiste manier gebruikt en er optimaal gebruik van maakt. Het gaat niet alleen om het vuur zelf, hoewel dit een fantastisch gevoel van warmte geeft, maar ook om de dingen eromheen, zoals de open haard en de decoraties. Zet de open haard aan met een selectie van wintergeurkaarsen – denk aan bessen-, sinaasappel- en gekruide geuren – en plaats een mand bij het vuur om plaids in op te bergen waar jij en je gasten onder kunnen kruipen. Als je geen open haard hebt, maar er wel graag een zou willen, wat dacht je ervan om een ​​gashaard te laten installeren? Je kunt misschien geen ‘echt’ vuur hebben, maar dat betekent niet dat je niet de illusie kunt creëren dat je er een hebt.

Gebruik de juiste kleuren

Als het gaat om het creëren van een ruimte die er gezellig uitziet en aanvoelt, is het belangrijk om te beseffen dat de kleuren in die ruimte cruciaal zijn. Feit is dat er kleuren zijn die comfort en warmte uitschreeuwen, en andere die de ruimte juist koeler laten aanvoelen, zoals bepaalde tinten blauw. Voor het creëren van een gezellige sfeer, denk aan de kleuren die je een warm en comfortabel gevoel geven. Ben je ooit in een echt chique hotel geweest? Vraag jezelf dan af welke kleuren hun kamers bevatten en gebruik deze om je eigen huis gezelliger te maken. Neutrale tinten zoals crème en grijs kunnen heel goed werken bij het creëren van gezellige ruimtes, vooral in combinatie met warme kleuren zoals geel en rood.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.