Hikt u al een tijdje tegen een te klein bedrijfspand aan? Of begint u net en bent u opzoek naar een mooie ruimte voor je beginnende bedrijf? Kies dan voor een bedrijfspand in Veenendaal. Wij van Zoonen vastgoed, bieden u een ruim aanbod van bedrijfspanden. Deze variëren van grote panden, tot wat kleinere panden. Er is dus voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld huren? Dan kan dat, wij beschikken over een ruim aanbod huurpanden, die vaak al voorzien zijn van bijvoorbeeld sanitair.

Toch liever iets naar eigen smaak en eigen bezit? Dan zijn onze koop panden zeer aan te raden. Wij hebben ook een ruim aanbod in kooppanden. U kan dan zelf bepalen hoe het interieur en andere dingen eruit komen te zien, hierbij heb je namelijk net zoals bij een koophuis, geen huurverplichtingen.

Wij bieden dus koop en huur panden aan, voor een schappelijke prijs. Bent u dus op zoek naar een bedrijfspand? Dan zit je in Veenendaal sowieso goed.

Waarom een bedrijfspand in Veenendaal en Ede?

De bedrijfspanden die wij aanbieden in Veenendaal en Ede zijn goed te bereiken. Ze liggen vaak op een industrieterrein wat bijvoorbeeld de toegankelijkheid voor vrachtwagens en andere grote voertuigen een stuk makkelijker maakt. Veenendaal is goed bereikbaar via de snelweg, en ligt zo’n beetje in het midden van Nederland. Daarmee zijn grote steden goed te bereiken. Het biedt dus mooie beweeg mogelijkheden,  maar ook aan Veenendaal zelf treft u een mooie plaats. Het heeft verschillende voorzieningen zoals winkels en restaurants, maar ook zijn hier veel andere bedrijven gevestigd, u zou maar samen kunnen werken en daarmee een grote klus binnenhalen! Met de trein is Veenendaal ook goed te bereiken, het beschikt namelijk over een station. Deze locatie is dus ideaal en biedt vele mogelijkheden!

Veenendaal toch niet helemaal wat je zoekt?

Onze andere bedrijfspanden liggen in de buurt, zo heb je toch de bereikbaarheid, maar toch een ander soort locatie. Ga bijvoorbeeld voor Ede of Otterlo. Dit ligt op een steenworp afstand van Veenendaal. Genoeg aanbod dus in deze omgeving! Wij hopen u snel te zien bij Zoonen vastgoed.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.