Op deze pagina besteden wij aandacht aan speciaal ontwikkelde gietvloeren. Voor meer informatie bezoek onze website www.vloerwereld.nl. Met onze enthousiaste werknemers zijn wij een toonaangevend bedrijf in de wereld van de kunststof vloeren. Door jarenlange ervaring en constante productontwikkeling blijven wij mensen inspireren met onze systemen. Op het gebied van ontwikkeling zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden. De gietvloer is daarbij een product dat constant om uitdaging vraagt.

De gietvloer heeft de laatste jaren een enorm terrein gewonnen bij de particulier. Ook wij hebben daarin talloze projecten ingevuld. De kwaliteit heeft daarom een goede ontwikkeling doorgemaakt; u heeft immers hoge eisen en dat mag ook wat ons betreft. De gietvloer heeft zijn entree gemaakt bij de particulier als een epoxy gietvloer, afkomstig uit de industrie, deze epoxy vloeren zijn natuurlijk niet meer te vergelijken met de huidige gietvloeren. Epoxy is hard maar star en zeer krasgevoelig, en tevens zijn ze niet kleurvast. Mede daardoor hebben wij de afgelopen 3 jaar veel tijd en geld geïnvesteerd in het verbeteren van de gietvloer. We mogen wel zeggen niet zonder succes. Wij leveren alle soorten gietvloeren voor het mkb, alle soorten gietvloeren voor particulieren en alle soorten gietvloeren voor bedrijven.

Een PU gietvloer
Wat deze gietvloer zo anders maakt dan alle andere is zijn flexibele karakter. Het systeem is zeer buigzaam, zeer krasbestendig en heeft een zeer geluiddempende eigenschap. De PU vloer is een gietvloer die uitermate geschikt is voor zowel grote projecten als bij een particulier. De gietvloer heeft een zeer hoge esthetische uitstraling en is duurzamer dan al zijn voorgangers. De PU gietvloer is in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren leverbaar. Nog meer nieuws is de nieuwe toplaag die ook op deze vloeren kan worden toegepast. De gietvloer heeft, zoals wij dat noemen, een hoge memorie. Dat wil zeggen dat de vloer telkens zal terugkomen in zijn oorspronkelijke vorm. Als u met uw nagel stevig door de gietvloer krast zult u zien wat wij bedoelen. Dat is dus de memorie en geeft aan hoe de vloer zich gedraagt onder zware omstandigheden.

Sterke toplaag als vloerbedekking
De toplaag is zo ontwikkeld dat pen en viltstift zelfs met een droge doek te verwijderen zijn. In de testen is gebleken dat de pen- en viltstiftstrepen er zelf na een paar dagen nog gemakkelijk verwijderbaar zijn. Dus spelen uw kinderen een keer te enthousiast op uw gietvloer dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

 • kwalitatief een top vloer
 • krasbestendiger
 • flexibel/ zeer scheur overbruggend
 • 100% kleur echt (geen verkleuring)
 • prijs technisch zeer concurrerend

Over de auteur

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. vpn coupon code 2024

  This is the right site for everyone who really wants to
  find out about this topic. You understand so much its almost
  hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You certainly put a new spin on a topic that has been written about for ages.
  Wonderful stuff, just wonderful!

  Stop by my web page … vpn coupon code 2024

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.