Je huis opleuken hoeft niet meteen ongelooflijk duur of groots te zijn. De juiste woonaccessoires kunnen al veel betekenen voor je woning, je moet alleen kijken wat bij jou past en haalbaar is. In dit artikel vind je tips hoe jij jouw huis van de meest essentiële woonaccessoires kunt voorzien.

Iets moois verdient een lijst

Met fotolijsten kun je aandacht geven aan alles wat je mooi vindt, omdat een lijst aandacht en focus trekt naar datgene dat erin zit. Heb jij mooie foto’s, artistieke kaarten of daadwerkelijk een kunstwerk in huis? Omlijst deze dan met een mooie fotolijst. Je kunt fotolijsten heel goedkoop inslaan bij de kringloopwinkel of je kunt investeren in wat betere lijsten op bijvoorbeeld fotolijsten.nl, zodat jouw kunstwerkjes extra speciaal worden. Vind je echter mooie fotolijsten in de kringloopwinkel dan kun je ze ook altijd nog van een nieuw likje verf voorzien, zodat ze nieuw lijken én beter matchen met je interieur.

Een nieuw thuis om te groeien

Een andere manier om jouw huis een nieuwe look te geven, is het kopen van nieuwe plantenpotten. Dit lijkt misschien een grotere uitgave, maar je planten moeten over het algemeen één keer per jaar verpot worden, zodat hun wortels genoeg voedingsstoffen uit de grond kunnen halen en ruimte hebben om verder te groeien. Een gezonde plant krijgt elk jaar een net iets grotere pot en dit verpotten doe je in het voorjaar. Dit is dus de uitgelezen kans om jouw woning een nieuw uiterlijk te geven, door je plantenpotten op elkaar af te stemmen en misschien eens een andere interieurstijl te kiezen. Je kunt natuurlijk ook de grotere potten die je al hebt, hergebruiken om je kleinere planten in te zetten en de potjes die je overhoudt kun je gemakkelijk op Vinted zetten om zo wat geld terug te verdienen. Dat is een win voor jou, je planten én de persoon die je gelukkig maakt met jouw oude potten.

Lekker cozy op de bank

Een andere manier om ook je meubels wat aandacht te geven, is het kopen van nieuwe kussens en kleedjes voor op je banken en stoelen. Je kunt hierop besparen door kussenslopen uit te wisselen, zodat je niet heel de tijd een volledig nieuw kussen hoeft te kopen. De kleedjes kun je mooi draperen over de rugleuning van je banken en stoelen of netjes opvouwen, zodat ze als extra kussen dienen op harde zitvlakken van stoelen en krukken. Een mandje met kussens en kleedjes straalt ook warmte uit, waardoor mensen zich snel thuis voelen in jouw huis. Als je nog niet genoeg hebt van kleedjes, dan kun je ook altijd kijken naar nieuwe tafelkleden of tafellopers, zodat jouw tafels netjes blijven, maar ook nét dat beetje extra hebben. Maak je woning lekker zacht en comfortabel met deze heerlijke woonaccessoires, waardoor iedereen graag bij jou over de vloer komt.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.